1

Nimikentän arvo vaihtuu toisen pelaajan profiilin muokkauksessa mobiiliselaimella

Kännykän www-selaimella muokattaessa toisen pelaajan profiilia pelaajan nimikenttään tulee jonkun toisen pelaajan nimi samasta joukkueesta. Tietokoneiden selaimilla (Firefox, Mac ja Windows) ongelmaa ei ilmene.

1 vastaus

Kummallisen kuuloista. Kyse voisi olla siitä, että sinun kännykkäsi koittaa täydentää sinun puolesta kenttiä? Hieman sama kuin jos täytät osoitettasi johonkin ja kännykkä täyttää osan kentistä valmiiksi. Tuolle voi olla vaikea tehdä mitään meidän puolelta mutta pitääpi katsastaa jossain vaiheessa.