Miten saan listauksen tapahtumista, joihin minut on nimetty?

Tällainen kysymys on tullut muutaman kerran vastaan erityisesti lasten joukkueissa, kun valmentaja jakaa peliajan jo etukäteen, ja päättää, millä kokoonpanolla peleihin lähdetään. Omat tapahtumat voi katsoa muutamaa eri kautta.

Lähiaikojen tapahtumia katselet helpoiten kun klikkaat yläavalikosta tapahtumat -> tulevat tapahtumat. Sieltä oikeasta laidasta voit katsoa erikseen IN tai IN? - ilmoittautumiset. IN? on ilmoittautumiset mitkä valmentaja on tehnyt, mutta pelaaja ei ole vielä vahvistanut. Tämä ominaisuus vaatii pro-paketin.

Myös pelaajakohtaisista tilastoista näkee tietoja. Siellä voi säätää tarkasteltavan ajanjakson tulevaisuuteen. Pelaajakohtaiset tilastot vaativat, että joukkueella on Pro-paketti käytössä. Valitse ylävalikosta Oma profiili ja klikkaa "pelaajan osallistumistilasto". Sivun yläreunassa voi päättää ajanjakson ja sivun alareunassa näet listan tapahtumista.

2 vastaukset

TL

Voisiko tätä toiminnallisuutta pistää yhden helpon nappulan taakse käyttäjille? Nyt pitää vähän hakea mutkan takaa ja aina uusiksi jos muutoksia tulee.

Hyvä huomio. Tuo ominaisuus itseasiassa löytyy jo hieman helpommastakin paikkaa, mutta päivitin tämän ohjeen nyt paremmaksi. Ihan etusivulle yhden nappulan taakse ei olla laitettu, mutta kuitenkin hieman helpommin. Kts ylempää. "Lähiaikojen tapahtumia katselet helpoiten kun klikkaat yläavalikosta tapahtumat -> tulevat tapahtumat. Sieltä oikeasta laidasta voit katsoa erikseen IN tai IN? - ilmoittautumiset. IN? on ilmoittautumiset mitkä valmentaja on tehnyt, mutta pelaaja ei ole vielä vahvistanut. Tämä ominaisuus vaatii pro-paketin."