0

Tiedostot

- Miten saan ladattua yksittäisen tiedoston tietokoneelleni niin että sen ladattaessa annettu nimi säilyy?

- Miten saan ladattua kaikki tiedostot kerralla Nimenhuudosta tietokoneelle? Mieluiten myös alkuperäisen nimisinä.

- Miten saan siirrettyä tiedoston kansiosta toiseen?

1 vastaus

Mikään noista ei onnistu suoraan. Tiedostoja ei voi siirtää tai kaikkia tiedostoja ei saa ladattua kerralla. Tiedoston nimi voi olla Nimenhuudossa mitä tahansa, joten se ei näy tiedostoa ladattaessa. Nimeen voi laittaa pidemmänkin selostuksen erikoismerkkineen.