2

Out ilmoittautumisen muuttaminen

Ajoittain joukkueen tapahtumia selatessa vahingossa tulee painettua tapahtuman kohdalla out painiketta. Tämän riski pienenisi, jos in ja out painikkeet olisivat toisin päin eli in olisi oikealla ja out vasemmalla puolella. Suurin osa ihmisistä kun on oikeakätisiä. Vaihtoehtoisesti pitäisi saada muutettua out ilmoittautuminen takaisin in:ksi tai tyhjentää ilmoittautuminen. Nyt nämä eivät onnistu.

2 vastaukset

Hei. Hyvin pohdittu. Tuossa on varmaankin ajateltu niin, että tärkein/oletusvaihtoehto on vasemmalla ja se tulee luettua ekana, eli halutaan että ihmiset menisivät treeneihin mukaan.

Melkein kaikissa tapauksissa out-ilmon voi muuttaa takaisin in-ilmoksi (paitsi jos manageri on jälkikäteen rajoittanut in-ilmojen määrää). Mistä tapauksesta nyt oli kyse, että ilmoittautumista ei voinut enään muokata ekan klikkauksen jälkeen?

VN

Valmentaja haluaa, ettei ilmoittauduta ollenkaan tietynlaisiin tapahtumiin, vaikka käytännössä pääsisikin tulemaan paikalle. Vain out:t tulee aina ilmoittaa. Kun on painanut vahingossa out, niin pitäisi saada takaisin tilaan, että ei ole ilmoittauduttu ollenkaan. Nykyisellään pitää laittaa lisäkommentti, että vahingossa out:ssa.

Ok, hyvä tietää käyttötapaus. Tuo on alunperin tehty noin jotta ihmiset eivät käytä ilmoittautumattomuutta 'ehkä' ilmona. Pidempi pohdinta aiheesta https://support.nimenhuuto.com/i131-savolainen-ilmoittautuminen-ilmoittautumisen-poistaminen