Ilmoitukset selaimeen ja sähköpostit palvelusta.

Palvelua useammassa joukkueessa käyttävät ovat kyselleet kuinka välttää sähköpostilaatikon ylimääräistä tukkeutumista ja samaan aikaan saada tiedot tärkeistä viesteistä välittömästi.

Olemme reagoineet tähän ja tehneet parannuksia ilmoitusten valintoihin ja eri mahdollisuuksiin. Nyt voit joukkueessa jokaiselle tunnukselle valita miten haluat tiedot sähköpostiisi, mobiilisovellukseen tai ilmoituksina selaimeen. Löydät valikosta oman nimen alta kohdan "ilmoitukset" josta voit säätää erikseen mihin haluat mitkäkin tiedot.

Jos olet mobiilisovelluksen käyttäjä niin kannattaa päivittää uusin versio. Mobiilisovellukseen voit saada ilmoitukset uusista viesteistä tai tapahtumista sekä muistutukset. Mobiilisovelluksen löydät sovelluskaupasta: Google Play:sta tai Apple App Store:sta.

Uutena ominaisuutena on myös ilmoitukset selaimeen ilman sovelluksen asentamista. Nuo toimivat Firefox; tai Chrome-selaimilla, joka löytyy Android puhelimista usein oletuksena tai sitten tietokoneella käyttäen. Kirjaudu joukkueeseen -> oman nimen kohdalta valitse ilmoitukset -> sivun alaosasta löytyy kohta "Ilmoitukset selaimeen" -> klikkaa "Lisää ilmoitukset tähän selaimeen". Kyseinen kohta löytyy vain jos selain tukee ilmoituksia. Varsinkin ilmoituksista selaimeen kaipaisimme palautetta.