Päivitykset

• Editoimaton epävirallinen "puolivuotiskatsaus"

Olli Huotari · 0 · Lähetetty

Tuli hyvä kysymys liittyen Nimenhuudon viimeaikaisiin uutisiin. Nostetaanpa vastaus näkyville ihan tähän fiidiin, jos vaikka muitakin kiinnostaa ja innostaa. Eli tässä editoimaton epävirallinen "puolivuotiskatsaus" kopioituna alkuperäisestä replystä:

_____________________________________ Kiva että kiinnostusta löytyy! Meille on aina tekeminen ollut luontevampaa kuin tekemisistä kirjoittaminen. Tästä jokainen sparraaja ja konsultti ja markkinamies muistaa meitä kyllä moittia...

Mutta nopeasti ensimmäisenä mieleen tulevia juttuja tältä vuodelta:

• Mobiiliappsit sekä iOS että Android. Ehkä eniten kysytty feature kautta aikain.
      • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nimenhuuto.mobileapp
      • https://itunes.apple.com/us/app/nimenhuuto.com/id1123431047?mt=8
    • Sähköpostiosoitteiden validointi paremmaksi, säädetty meilien perillemenoa entistä varmemmaksi. Selvitetty eräänkin isohkon suomalaisen meilipalvelun kanssa heidän(!) meiliserverinsä konffauksia, jotta Nimenhuudon meilit kulkevat luotettavasti.
    • Säädetty SSL:n käyttö loginissa
    • Huoltajien
  • Sähköpostien kulussa @suomi24.fi osoitteisiin oli häiriöitä, muualle toimii normaalisti

Olli Huotari · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Suomi24.fi päättyviin sähköpostiosoitteisiin on ollut ongelmia toimittaa postia viimeisen vuorokauden sisällä. Jostain syystä heidän palvelimet eivät ota sähköposteja vastaan oikein. Olemme koittaneet ottaa yhteyttä heidän sähköpostista vastaaviin henkilöihin ja päivitämme tietoja kunhan saamme vastauksia. Katkosta johtuen kyseiset osoitteet ovat saattaneet muuttua punaiseksi (vahvistamattomiksi). Palvelumme koittaa aina ilmoittaa käyttäjille, jos postien kulussa on ongelmia.

Kaikkiin muihin osoitteisiin sähköpostit kulkevat normaalisti tällä hetkellä.

Muita aiheeseen liittyviä http://support.nimenhuuto.com/i39-miksi-s%C3%A4hk%C3%B6postiosoitteeni-on-punainen http://support.nimenhuuto.com/i40-mit%C3%A4-voin-tehd%C3%A4-kun-s%C3%A4hk%C3%B6posti-ei-saavu-perille

• Tervetuloa palautekanavaan!

satu support · 0 · Lähetetty

Täällä ovat Nimenhuudon viimeisimmät tiedotukset, käyttäjien palautteet ja kommentit.

Vinkki: tietopankista löydät ohjeita palvelun käyttämiseen. FAQ-osiossa ovat viimeisimmät puheenaiheet. Tervetuloa osallistumaan keskusteluun. Jos sinulla on mielessä uusi aihe, hyvä kehitysidea tai haluat antaa ruusuja tai risuja, niin voit julkaista sen tässä ilmoitustaululla. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä privaatisti, niin klikkaa oikeassa yläkulmassa linkkiä "request a new ticket".