1

tilaustiedot

Hei! Nimenhuuto-appiini tulee mainoksia, että pitäisi maksaa tuosta appista, mutta olen omasta mielestäni uusinut tilauksen alle vuosi sitten. Voisitteko vahvistaa, milloin olen viimeksi tilannut tuon appin.

Yst. Leena VAiniokangas, leenavainiokangas@gmail.com

1 vastaus

Hei,

onko sinulla monta eri käyttäjätunnusta Nimenhuudossa? Voisit varmistaa että olet kirjautunut niihin kaikkiin appsin puolelta. Menusta löytyy kohta josta voi "kirjaudu toisella tunnuksella". Tuo siksi, että joskus oston on tehnyt tietyllä tunnuksella ja sitten myöhemmin kirjautunut vain toisella tunnuksella niin palvelu ei tiedä että kyseiseen puhelimeen on ostettu jo appsi.

Jos tuo ei toimi niin voisit katsoa omasta sovelluskaupasta (google play tai applen vastaava), siellä näkyy kaikki ostot ja päivämäärät. Jos tilauksesta on alle vuosi niin voisit ottaa kuvan siitä ja lähettää sähköpostina support@nimenhuuto.com niin voimme tarkistaa lisää missä ongelma olisi.

terv. Olli