Miten tapahtumat synkronoidaan omaan Google- tai Outlook-kalenteriin?

Nimenhuuto.com tukee standardimuotoista kalenteritietoa. Valitse ylävalikosta Tapahtumat > Tulevat tapahtumat ja saat ladattua joukkueesi tapahtumatiedot omaan henkilökohtaiseen kalenteriisi sivun alareunan latauslinkistä. Useinmiten ics-muoto on oikea ja sen kyseisen linkin voi kopioida kalenteriohjelmaan.

Kalenteriohjelmista riippuen tiedon siirtymisessä saattaa olla viivettä, lisätietoja: http://support.nimenhuuto.com/i25-milloin-muutokset-p%C3%A4ivittyv%C3%A4t-muihin-kalenteriohjelmiin

Nokia WP8-älypuhelimeen:

Kirjaudu live.com palveluun tai hotmailiin – mitä Microsoftin palvelua nyt käytätkin ja valitse sieltä ”kalenteri”. Sen jälkeen vaan sitten valitset ”tilaa” ja annat siihen tuon ical-URI:n ja sopivan nimen kalenterille. Kun olet valmis ja tallentanut kalenterin, niin se ilmestyy Lumian kalenteriasetuksiin valittavaksi (HUOM!) sillä aikataululla, millä olet valinnut Microsoft-accountin tietojen päivittyvän puhelimeen. Esim. 15 min välein tms. Tämän jälkeen se on valittavissa ”kalenteri” sovelluksen asetuksissa puhelimessasi. Pistät vaan ”käytössä” vivun päälle ja valitset kalenterille sopivan värin. Toimii hienosti. Kiitos ohjeen kirjoittamisesta Marko Niskanen!

Google calendar selaimesta käytettynä:

Vasemmalla valikoista "Muut Kalenterit". Valitse "Lisää url-osoitteena" ja kopoi siihen kyseinen ics-muotoinen osoite.

Useimmissa kalenteriohjelmissa tuo ominaisuus kyllä löytyy jostain. Jos oli hieman piilossa niin voit kertoa alla olevalla kommenttikentällä niin muut löytävät tiedot sitten nopeammin.

1 vastaus

Miksi Tapahtumat-valikossa ei näy kohtaa Tapahtumalista? Onko se Pro-ominaisuus?

s

Tuossa oli näköjään vanha tieto. Päivitin, piti olla tapahtumat -> tulevat tapahtumat.