Miten poistan ilmoittautumiseni?

Ilmoittautumista ei voi poistaa. Sen sijaan vaihtaa ilmoittautumisesi milloin tahansa "in" tai "out" sen mukaan mikä näyttää todennäköisimmältä. Ajatuksena on rohkaista ilmoittamaan edes arvionsa siitä, onko mahdollisesti pääsemässä mukaan vai ei. Poikkeus säännöstä on, että joukkueen managerit voivat poistaa ilmoittautumisia tapahtuman omalta sivulta.

1 vastaus

Managerit voivat poistaa tai muokata ilmoittautumisia ilman rajoituksia menemällä tapahtuman sivulle ja valitsemalla sieltä ilmoittautumiset kohdan alta "pelaajalista"-taulukon.