Milloin muutokset päivittyvät muihin kalenteriohjelmiin?

Kalenterin päivitystahdin määrää käyttämäsi kalenteriohjelma eli esimerkiksi Outlook. Me Nimenhuudossa emme pysty päättämään kalenterisi päivittymistahtia. Löytyiskö kalenteriohjelmasi ohjeista asiaan apua?

Kokemuksen mukaan ilmaiset Hotmail- ja Google-kalenterit päivittävät tiedot kerran vuorokaudessa.

Joissain kalenteriohjelmissa saa valittua päivitystiheyden. Lisätietoja: http://support.nimenhuuto.com/i17-miten-tapahtumat-synkronoidaan-omaan-google-tai-outlook-kalenteriin

2 vastaukset

Mitä tarkoitat otsikolla tässä? Kalenteriin tulee "joukkueen nimi: tapahtuman mitä-kenttä jälkimmäinen osa".

TS

Kun tuo joukkueen kalenterin iCal-muodossa muihin sovelluksiin, esim puhelin tai outlook.com, näkyy tapahtuma ilman otiskkoa. Muut tiedot, kuten esim aika ja paikka siirtyvät kyllä.

Mistä kentästä nimenhuuto.comista tapahtuman otsikko haetaan (jotta tiedämme miten korjata tiedot tapahtumissa)?