0

Uusi salasana ei tule sähköpostiin

Hei, olen unohtanut salasananin mutta en saa uutta salasanaa sähköpostiini vaikka sovellus ilmoitti "uusi salasana lähetetty". Olen tarkistanut myös roskapostin. Miten saan uuden salasanan?

Yt. Johanna Strand

1 vastaus

Hei, oliko sähköposti mahdollisesti väärin tai vaihtunut? Jos ei niin kannattaa katsoa artikkeli miten postin saa kulkemaan varmemmin perille: https://support.nimenhuuto.com/i40-mit%C3%A4-voin-tehd%C3%A4-kun-s%C3%A4hk%C3%B6posti-ei-saavu-perille .

Jos sinulla on asetettu puhelinnumero niin voit tilata salasanan tekstarilla.

Voisit myös kysästä joukkueen managerilta, hän voi muokata yhdessä joukkueessa pelaavan henkilön tietoja ja salasanaa.