Ilmoittautumiset sähköposteista ja haamuilmoittautumiset.

Olemme aina koittaneet tehdä ilmoittautumisesta mahdollisimman sujuvaa, jotta kaikki tietävät, ketkä osallistuvat treeneihin. Tämän vuoksi viikoittaisissa sähköposteissamme ja tapahtumakohtaisissa viesteissä on ollut painike, jonka avulla voi ilmoittautua 'In' (osallistun) tai 'Out' (en osallistu) suoraan ilman tarvetta kirjautua palveluumme. Tämä on osoittautunut erityisen hyödylliseksi, kun sähköposteja luetaan uudelta tietokoneelta, mahdollistaen ilmoittautumisen huomiseen treeneihin yhdellä klikkauksella.

Viime aikoina jotkin sähköpostipalveluntarjoajat ovat lisänneet virusturvatoimintoja, jotka automaattisesti skannaavat sähköpostiviestit ja klikkaavat linkkejä varmistaakseen, etteivät ne johda haitallisille sivustoille. Vaikka tarkoitus on hyvä, tämä aiheutti meille pienen päänvaivan. Ongelma oli, että meidän palvelun päästä tuo näytti siltä että kyseinen henkilö halusi ilmoittautua treeneihin. Lopputuloksena kun viikkomeili tuli kello 7.30 kasalle ihmisiä, tapahtumaan tuli heiltä ilmoittautuminen. Hyvä jos ihmiset saavat insentiiviä osallistua treeneihin kun ovat jo kerran ilmoittautuneet, mutta huono jos he eivät tiedä olevansa tulossa.

Olemme toteuttaneet parannuksia, jotka auttavat erottamaan automaattiset toiminnot todellisista käyttäjistä, ja nämä muutokset vaikuttavat toimivan tehokkaasti. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että pienen osan käyttäjistämme on nyt kirjauduttava sisään ennen ilmoittautumisensa. Pieni kiusa, suuri hyöty.

Bongaatteko vielä kummituksia listoillanne? Laittakaa viestiä niin kiristämme verkkoa lisää.