Miksi koko joukkueella on käytössä sama kieli?

Olemme todenneet yhden kielen helpottavan kommunikointia joukkueen sisällä. Olemme pyrkineet tekemään palvelun käytöstä todella intuitiivistä, jotta myös vieraskieliset tai juuri lukemaan oppivat voivat käyttää palvelua. Kun joukkue itse valitsee onko tapahtumat "harkkoja" vai "träningar" niin tapahtumasta puhuminen on helpompaa. Sama toteutuu myös kun valmentaja pyytää lisäämään kuvia ja selostaa mitä pitää sivun yläosasta klikata. Toki tämä kielivalinta on kompromissi, mutta se on tuntunut toimivan hyvin.