Common Problems

• 5

Perkeleen mainokset!!

Sami Nordenstedt · 1 · Last reply by Olli Huotari

mitä helvettiä nää mainokset nyt on!!!viel koko näytön tilan,eikä pysty ilmottaa mitään!!nyt äkkiä kuntoo tää!!!

• 4

Tietojen oletusarvona oleva julkisuus aiheuttaa vakavan yksityisyydensuojan riskin. EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salai

Kirsi Laine · 4 · Last reply by Kirsi Laine

EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salaisia. Yksityisyyden suoja muuttuu entistä tiukemmaksi ja järjestelmän ylläpitäjille tulee entistä suurempi vastuu sanktioineen. Oletuksena ei siis voi olla julkinen näkyvyys kaikille. Ei ole riittävää, että sivujen manageri merkitsee pelaajatiedot salaiseksi. On useita kertoja tapahtunut niin, että joku muu kuin managerioikeuden omaava lisää tiedostoja tai tapahtumia, jolloin ei huomaakaan merkitä tietoja vain jäsenille näkyväksi ja yleiseen Google-näkyvyyteen on päätynyt salassapidettäviä tietoja, lasten yhteystietoja yms. Toivottavasti teette järjestelmään muutoksen julkisuusasetusten oletusarvoista.

• 3

Mainokset peittävät - Mobiilikäyttö mahdotonta

Juhani Nummi · 9 · Last reply by Olli Huotari

Saitin käyttäminen puhelimella (iPhone 6S, selaimena Safari tai Chrome) todellakin tällä hetkellä täysin mahdotonta. Mainokset täyttävät koko ruudun, eikä niitä saa edes suljettua millään?!?!

• 3

Tekstarit ei toimi

Tarja Middleton · 1 · Last reply by Olli Huotari

Moi,

Tekstarit ei näytä lähtevän ainakaan OKK B:n nimenhuuto-sivulta, vaikka niitä näyttää olevan käytettävissä.

Terv. Tarja Middleton

• 2

Tapahtuman muokkaus

Kimmo Hatikainen · 0 · Posted

Hei,

Tapahtuman muokkauksessa on ehkä virhe. Kävin muuttamassa tapahtumaamme kenttä numeron 12 > 9 ja valitsin > toistuva tapahtuma > muokkaa kaikkia. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan muuttanut kaikkien tapahtumien kenttä numeroa 12 > 9. Missä ongelma?

Liitteenä kuvakaappauksia vaiheista.

Kimmo

• 2

Hakkerointia?

Anders Backlund · 2 · Last reply by Anders Backlund

Hei, meillä on yhden pelaajan tunnuksilla siirretty muiden pelaajien ilmoittautumisia, vaikka kyseinen pelaaja kieltää tehneensä mitään. Onko teillä kokemusta, että joku pysyisi hakkeroimaan jonkun toisen tilille? Kommenttina muute, että ominaisuus, jonka antaa jokaiselle mahdollisuuden siirtää toisen ilmoittautumisa on mielestäni turha, riittää kun managerit voivat tehdä siirtoja. T. Anders Backlund

• 2

Kirjautuminen ei onnistu!

Hei!

Olen rekisteröitynyt nimenhuutoon poikani Veikka Kosken sählyjoukkueeseen SbSomero alkuvuodesta. Jotain kuitenkin meni pieleen, koska en ole alun jälkeen päässyt ollenkaan kirjautumaan palveluun sisään. Ohjelma ei lähetä minulle salasanaa sähköpostiin eikä puhelimeen. Nyt alkaa jalkapallokausi ja nimenhuuto on sielläkin käytössä. Poikani on lisätty joukkueeseen, mutta mitään viestiä en ole nimenhuudosta saanut sähköpostiini eikä kirjautuminen edelleenkään onnistu. Toivoisin pikaista apua!

Yst. terv. Eva-Stina Haalijoki-Koski (eva-stina.haalijoki@hotmail.com)

PS. Kyseessä siis Veikka Koski niminen pelaaja.

• 2

Koko sivun Budget Sport mainos

Teemu Tölli · 2 · Last reply by Olli Huotari

Koko sivun punainen hirvitys on syy miksi ihmiset käyttää Adblockia, not cool.

• 2

pelaaja oikeuksilla toisen pelaajan ilmoittautumisen muuttaminen

Outi Raekivi · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Miten on mahdollista, että pelaaja pystyy "pelaajan oikeuksilla" (vahingossa) muuttamaan toisen pelaajan In/Out ilmoittautumistietoja yksittäisen tapahtuman yhteydessä? Tämä on todennettu tapahtuman lokitiedon kautta.

• 2
    Acknowledged

Ä-kirjain isolla

Tuomas Partanen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Meillä on oma attribuutti "Peliryhmä", johon on kirjoitettu pelimiehen peliryhmä ISOILLA kirjaimilla. Pelaajataulukossa (linkki Pelaajalistan lopussa) ko. tieto on muutettu alkavaksi isolla kirjaimella ja muut pienillä. Tosin Ä-kirjaimet (Ö:tä en testannut) ovat edelleen ISOILLA kirjaimilla ja näyttää hölmöltä (esim. KIITÄJÄT näkyy taulukossa "KiitÄjÄt").

Esimerkkejä löydät http://fchonkavihrea.nimenhuuto.com/player

• 1

Miksi kellonaikoja ei voi kirjata aina oikein?

Anna-Maija Uski · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei!

Ennen kellonaikojen kirjaamisessa ei ol ollut vaikeuksia, mutta tänään jotkut ajat näyttivät vain 00.00, vaikka olin tapahtuman tallentanut kuten aina. Jotkut ajat olivat oikein, jotkut eivät.

• 1

Väärin ohjattu sivu

jojo · 0 · Posted

Menin sivulle pelaajaporssi.nimenhuuto.com

Se näyttää pelaajapörssiltä mutta hakutoiminto on surkea. Kannattaa varmaan ohjata tuo oikealle pelaajapörssin sivulle

https://nimenhuuto.com/pelaajaporssi

samoin tämä sivu, joka sekin on huono: https://nimenhuuto.com/search_clubs_teams

• 1

Added 2 teams by accident

Danielyan Elena · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hello. Grigor Danielyan was a member of KaVe basketball team, which is going to be closed and nimenhuuto is going to be closed as well. We received a letter about this and a link which I accidentally activated for 2 new teams. That is because I thought it was for joining our new team. Can you please help in cancelling those extra we created.

Thank you in advance

Regards, Danielyan Elena

• 1

Mainokset

Saako mainoksia pienempään kokoon joukkueen "etusivulta" ?

Etusivun ylälaidan mainos on turhan suuri - vielä puolet näytöstä ja pienemmillä laitteilla (mobiilikäyttö) vaikeaa. Ymmärrän, että mainoksia pitää olla jotta palvelu elää, mutta rajoitetusti kiitos. Helpottaisi käyttöä huomattavasti jos mainokset pienempiä eikä jatkuvasti pomppaisi skrollatessa silmille ja katkaisevat "tapahtumaketjua". Ei junnutkaan jotka myös käyttävät Nimenhuutoa, tykkää mainoksista.

Ei hyvä :(!

t. Anna-Mari Vallila

• 1

Pro-paketti

Tanja Näkki · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Olemme ottaneet Pro-paketin käyttöön ja laskukin on maksettu Oilersin toimistolta jo tammikuun alussa. Emme kuitenkaan ole saaneet vielä käyttöön Pro-paketin ominaisuuksia! Voisitteko laittaa Oilers Flash 09 -joukkueelle Pro-paketin ominaisuudet päälle, jotta pääsemme käyttämään sitä. Toivon, että myös hyvitätte kuukauden ajalta maksun, jolloin emme ole voineet palvelua käyttää, vaikka lasku on maksettu.

Ystävällisin terveisin

Tanja Näkki

Oilers Flash 09 joukkueenjohtaja

• 1

Yleisasetus viestien piilottamisesta muille kuin pelaajille - ei vain viestikohtaisesti

Joni Sakasho · 2 · Last reply by Joni Sakasho

Hei,

Törmäsin sellaiseen ongelmaan, että mikäli viesti on lähetetty ruksimatta "näytä vain joukkueen jäsenille", niin se näkyy kaikille sivulla vierailijoille.

Tästä asiasta on ilmeisesti aiemminkin mainittu.

Mielestäni tähän pitäisi löytyä valinta asetus-sivulla, jolla saa kaikki viestit julkiseksi/ei-julkiseksi. Oletuksena tämän pitäisi tietenkin olla "ei-julkinen", eli vain joukkueen jäsenille. Viestikohtaisesti voisi sitten yliajaa tämän, jos haluaa jostain syystä sen julkiseksi. Nyt meillä on tilinumerot jne. muuta tietoa julkisena, eikä näin saisi olla. Lähtökohtaisesti kaikki viestintä on joukkueen sisäistä, ei vain  joissain tapauksissa. Viestit oletuksena "ei-julkisia", tapahtumat oletuksena "julkisia", pelaajatiedot oletuksena "ei-julkisia".

Kiitos jo etukäteen asian pikaisesta korjaamisesta.

Joni Sakasho

• 1

Tilin liittäminen ylikirjoittaa vanhan salasanan uudella

Jussi Mononen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Jos saan kutsun uudelle nimenhuuto-saitille ja kirjautumisen jälkeen haluan yhdistää tunnuksia joilla on eri sähköpostitili, niin uuden saitin generoitu salasana yliajaa aiemmin itse määrittelemäni "päätilin" salasanan johon uuden tilin yhditin.

Hieman tuli ihmeteltyä, kun koitin kirjautua jo pitkään käytössä olleelle nimenhuudon saitille ja salasana ei kelpaa. Älkää yliajako salasanoja! Nyt oma, generoitu 16 merkkinen täysin satunnainen salasana, korvatiin huonommalla. Ja mikä pahinta tästä ei kerrottu käyttäjälle.

Onneksi oli vielä vanha meili tallessa, aina en niitä säästä kirjautumisen jälkeen, sillä ensikirjautumiseen käytetyn salasanan pitäisi olla kertakäyttöinen. Sain kutsun eri sähköpostiosoitteeseen, kuin mikä päätilillä on, mutta kutsun sähköposti on vain uudelleenohjaus oikeaan tiliin.

• 1

Tietomurto FC Honka Eagles -05 kotisivuille

Sini Koskinen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Tänä aamuna "Pasi" pääsi murtautumaan FC Honka Eagles -05 kotisivuille Nimenhuudossa. Hän loi iitselleen profiilin, sekä Pasin syntymäpäivät tapahtuman ja kävi kommentoimassa tapahtumiamme.

Poistin Pasin profiilin, tapahtuman sekä viestit, mutta halusin vain ilmoittaa tapahtuneesta.

Yst. Terv. Sini Koskinen

Honka Eagles -05 Jojo

sini.koskinen@outlook.com

• 1

Salasanan vaihto/uuden salasanan tallentaminen ei toimi

Ilari Tuominen · 2 · Last reply by Ilari Tuominen

Yritän vaihtaa salasanaani salasanamanagerilla generoituun 44 merkkiä pitkään salasanaan. Tietojen tallennus onnistuu eikä ruudulle tule virheilmoituksia. Kirjauduttuani ulos kokeilen kirjautua vaihtamallani salasanalla mutta palvelu ilmoittaa "Salasana oli väärä, yritä uudelleen tai tilaa uusi salasana. (Nimi/sähköpostiosoite oli oikein)". Virhe toistuu joka kerta kun tilaan uuden salasanan ja vaihdan sen jälkeen paikalle omani, ensimmäisessä versiossa generoidusta salasanasta oli mukana myös erikoismerkkejä, mutta jälkimmäisissä versioissa niitä ole ollut. Nimimerkin vaihtaminen kuitenkin toimii normaalisti tietoja muuttaessa. Varmistin requestin form-datasta että lähetetty salasana on sama kuin salasanamanageriin tallennettu salasana, joten virhe on varmasti järjestelmän päässä. Otin form-datan talteen ongelmanselvitystä varten. Ongelma on sinänsä epämiellyttävä että

• 1

Nimikentän arvo vaihtuu toisen pelaajan profiilin muokkauksessa mobiiliselaimella

Sakarias Liukko · 1 · Last reply by Olli Huotari

Kännykän www-selaimella muokattaessa toisen pelaajan profiilia pelaajan nimikenttään tulee jonkun toisen pelaajan nimi samasta joukkueesta. Tietokoneiden selaimilla (Firefox, Mac ja Windows) ongelmaa ei ilmene.