Yleisiä ongelmia

• 5

Perkeleen mainokset!!

Sami Nordenstedt · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

mitä helvettiä nää mainokset nyt on!!!viel koko näytön tilan,eikä pysty ilmottaa mitään!!nyt äkkiä kuntoo tää!!!

• 3

Tietojen oletusarvona oleva julkisuus aiheuttaa vakavan yksityisyydensuojan riskin. EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salai

Kirsi Laine · 0 · Lähetetty

EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salaisia. Yksityisyyden suoja muuttuu entistä tiukemmaksi ja järjestelmän ylläpitäjille tulee entistä suurempi vastuu sanktioineen. Oletuksena ei siis voi olla julkinen näkyvyys kaikille. Ei ole riittävää, että sivujen manageri merkitsee pelaajatiedot salaiseksi. On useita kertoja tapahtunut niin, että joku muu kuin managerioikeuden omaava lisää tiedostoja tai tapahtumia, jolloin ei huomaakaan merkitä tietoja vain jäsenille näkyväksi ja yleiseen Google-näkyvyyteen on päätynyt salassapidettäviä tietoja, lasten yhteystietoja yms. Toivottavasti teette järjestelmään muutoksen julkisuusasetusten oletusarvoista.

• 3

Mainokset peittävät - Mobiilikäyttö mahdotonta

Juhani Nummi · 9 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Saitin käyttäminen puhelimella (iPhone 6S, selaimena Safari tai Chrome) todellakin tällä hetkellä täysin mahdotonta. Mainokset täyttävät koko ruudun, eikä niitä saa edes suljettua millään?!?!

• 2

Tapahtuman muokkaus

Kimmo Hatikainen · 0 · Lähetetty

Hei,

Tapahtuman muokkauksessa on ehkä virhe. Kävin muuttamassa tapahtumaamme kenttä numeron 12 > 9 ja valitsin > toistuva tapahtuma > muokkaa kaikkia. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan muuttanut kaikkien tapahtumien kenttä numeroa 12 > 9. Missä ongelma?

Liitteenä kuvakaappauksia vaiheista.

Kimmo

• 2

Hakkerointia?

Anders Backlund · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Anders Backlund

Hei, meillä on yhden pelaajan tunnuksilla siirretty muiden pelaajien ilmoittautumisia, vaikka kyseinen pelaaja kieltää tehneensä mitään. Onko teillä kokemusta, että joku pysyisi hakkeroimaan jonkun toisen tilille? Kommenttina muute, että ominaisuus, jonka antaa jokaiselle mahdollisuuden siirtää toisen ilmoittautumisa on mielestäni turha, riittää kun managerit voivat tehdä siirtoja. T. Anders Backlund

• 2

Kirjautuminen ei onnistu!

Eva-Stina Haalijoki-Koski · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei!

Olen rekisteröitynyt nimenhuutoon poikani Veikka Kosken sählyjoukkueeseen SbSomero alkuvuodesta. Jotain kuitenkin meni pieleen, koska en ole alun jälkeen päässyt ollenkaan kirjautumaan palveluun sisään. Ohjelma ei lähetä minulle salasanaa sähköpostiin eikä puhelimeen. Nyt alkaa jalkapallokausi ja nimenhuuto on sielläkin käytössä. Poikani on lisätty joukkueeseen, mutta mitään viestiä en ole nimenhuudosta saanut sähköpostiini eikä kirjautuminen edelleenkään onnistu. Toivoisin pikaista apua!

Yst. terv. Eva-Stina Haalijoki-Koski (eva-stina.haalijoki@hotmail.com)

PS. Kyseessä siis Veikka Koski niminen pelaaja.

• 2

Koko sivun Budget Sport mainos

Teemu Tölli · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Koko sivun punainen hirvitys on syy miksi ihmiset käyttää Adblockia, not cool.

• 2

Tekstarit ei toimi

Tarja Middleton · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Moi,

Tekstarit ei näytä lähtevän ainakaan OKK B:n nimenhuuto-sivulta, vaikka niitä näyttää olevan käytettävissä.

Terv. Tarja Middleton

• 2

pelaaja oikeuksilla toisen pelaajan ilmoittautumisen muuttaminen

Outi Raekivi · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Miten on mahdollista, että pelaaja pystyy "pelaajan oikeuksilla" (vahingossa) muuttamaan toisen pelaajan In/Out ilmoittautumistietoja yksittäisen tapahtuman yhteydessä? Tämä on todennettu tapahtuman lokitiedon kautta.

• 2
    Tiedostettu

Ä-kirjain isolla

Tuomas Partanen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Meillä on oma attribuutti "Peliryhmä", johon on kirjoitettu pelimiehen peliryhmä ISOILLA kirjaimilla. Pelaajataulukossa (linkki Pelaajalistan lopussa) ko. tieto on muutettu alkavaksi isolla kirjaimella ja muut pienillä. Tosin Ä-kirjaimet (Ö:tä en testannut) ovat edelleen ISOILLA kirjaimilla ja näyttää hölmöltä (esim. KIITÄJÄT näkyy taulukossa "KiitÄjÄt").

Esimerkkejä löydät http://fchonkavihrea.nimenhuuto.com/player

• 1

Miksi kellonaikoja ei voi kirjata aina oikein?

Anna-Maija Uski · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei!

Ennen kellonaikojen kirjaamisessa ei ol ollut vaikeuksia, mutta tänään jotkut ajat näyttivät vain 00.00, vaikka olin tapahtuman tallentanut kuten aina. Jotkut ajat olivat oikein, jotkut eivät.

• 1

Mainokset

Saako mainoksia pienempään kokoon joukkueen "etusivulta" ?

Etusivun ylälaidan mainos on turhan suuri - vielä puolet näytöstä ja pienemmillä laitteilla (mobiilikäyttö) vaikeaa. Ymmärrän, että mainoksia pitää olla jotta palvelu elää, mutta rajoitetusti kiitos. Helpottaisi käyttöä huomattavasti jos mainokset pienempiä eikä jatkuvasti pomppaisi skrollatessa silmille ja katkaisevat "tapahtumaketjua". Ei junnutkaan jotka myös käyttävät Nimenhuutoa, tykkää mainoksista.

Ei hyvä :(!

t. Anna-Mari Vallila

• 1

Yleisasetus viestien piilottamisesta muille kuin pelaajille - ei vain viestikohtaisesti

Joni Sakasho · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Joni Sakasho

Hei,

Törmäsin sellaiseen ongelmaan, että mikäli viesti on lähetetty ruksimatta "näytä vain joukkueen jäsenille", niin se näkyy kaikille sivulla vierailijoille.

Tästä asiasta on ilmeisesti aiemminkin mainittu.

Mielestäni tähän pitäisi löytyä valinta asetus-sivulla, jolla saa kaikki viestit julkiseksi/ei-julkiseksi.
    Oletuksena tämän pitäisi tietenkin olla "ei-julkinen", eli vain joukkueen jäsenille.
    Viestikohtaisesti voisi sitten yliajaa tämän, jos haluaa jostain syystä sen julkiseksi.
    Nyt meillä on tilinumerot jne. muuta tietoa julkisena, eikä näin saisi olla.
    Lähtökohtaisesti kaikki viestintä on joukkueen sisäistä, ei vain  joissain tapauksissa.
    Viestit oletuksena "ei-julkisia", tapahtumat oletuksena "julkisia", pelaajatiedot oletuksena "ei-julkisia".

Kiitos jo etukäteen asian pikaisesta korjaamisesta.

Joni Sakasho

• 1

Tilin liittäminen ylikirjoittaa vanhan salasanan uudella

Jussi Mononen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Jos saan kutsun uudelle nimenhuuto-saitille ja kirjautumisen jälkeen haluan yhdistää tunnuksia joilla on eri sähköpostitili, niin uuden saitin generoitu salasana yliajaa aiemmin itse määrittelemäni "päätilin" salasanan johon uuden tilin yhditin.

Hieman tuli ihmeteltyä, kun koitin kirjautua jo pitkään käytössä olleelle nimenhuudon saitille ja salasana ei kelpaa. Älkää yliajako salasanoja! Nyt oma, generoitu 16 merkkinen täysin satunnainen salasana, korvatiin huonommalla. Ja mikä pahinta tästä ei kerrottu käyttäjälle.

Onneksi oli vielä vanha meili tallessa, aina en niitä säästä kirjautumisen jälkeen, sillä ensikirjautumiseen käytetyn salasanan pitäisi olla kertakäyttöinen. Sain kutsun eri sähköpostiosoitteeseen, kuin mikä päätilillä on, mutta kutsun sähköposti on vain uudelleenohjaus oikeaan tiliin.

• 1

Tietomurto FC Honka Eagles -05 kotisivuille

Sini Koskinen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Tänä aamuna "Pasi" pääsi murtautumaan FC Honka Eagles -05 kotisivuille Nimenhuudossa. Hän loi iitselleen profiilin, sekä Pasin syntymäpäivät tapahtuman ja kävi kommentoimassa tapahtumiamme.

Poistin Pasin profiilin, tapahtuman sekä viestit, mutta halusin vain ilmoittaa tapahtuneesta.

Yst. Terv. Sini Koskinen

Honka Eagles -05 Jojo

sini.koskinen@outlook.com

• 1

Salasanan vaihto/uuden salasanan tallentaminen ei toimi

Ilari Tuominen · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Ilari Tuominen

Yritän vaihtaa salasanaani salasanamanagerilla generoituun 44 merkkiä pitkään salasanaan. Tietojen tallennus onnistuu eikä ruudulle tule virheilmoituksia. Kirjauduttuani ulos kokeilen kirjautua vaihtamallani salasanalla mutta palvelu ilmoittaa "Salasana oli väärä, yritä uudelleen tai tilaa uusi salasana. (Nimi/sähköpostiosoite oli oikein)". Virhe toistuu joka kerta kun tilaan uuden salasanan ja vaihdan sen jälkeen paikalle omani, ensimmäisessä versiossa generoidusta salasanasta oli mukana myös erikoismerkkejä, mutta jälkimmäisissä versioissa niitä ole ollut. Nimimerkin vaihtaminen kuitenkin toimii normaalisti tietoja muuttaessa.

Varmistin requestin form-datasta että lähetetty salasana on sama kuin salasanamanageriin tallennettu salasana, joten virhe on varmasti järjestelmän päässä. Otin form-datan talteen ongelmanselvitystä varten. Ongelma on sinänsä epämiellyttävä

• 1

Nimikentän arvo vaihtuu toisen pelaajan profiilin muokkauksessa mobiiliselaimella

Sakarias Liukko · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Kännykän www-selaimella muokattaessa toisen pelaajan profiilia pelaajan nimikenttään tulee jonkun toisen pelaajan nimi samasta joukkueesta. Tietokoneiden selaimilla (Firefox, Mac ja Windows) ongelmaa ei ilmene.

• 1

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille.

Jost · 5 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: jolla

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille meidän tiimille. Aikaisemmin toimi mutta pari viikkoa sitten lakkasi lähettämästä. Mistä voisi johtua? Tiiminimi Nissan Floorball. Toiselta tiimiltä saan vielä viikottaiset sähköpostit.

• 1

Mainos peittää sivun

Hannele Logrén · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

hei, käytän maksettua versiota nimenhuudosta kännykällä selaimen kautta ja säännöllisesti joku typerä mainos tulee peittämään tapahtumasivun niin että tapahtumaan ei pääse käsiksi. Mainosta kun yrittää sulkea ruksista niin kysytään että miksi et halua nähdä sitä, palautteen annettuani mainos ei silti sulkeudu eikä sitä saa mistään kiinni. Vuosimaksullisen version ei pitäisi mielestäni edes sisältää mainoksia jotka häiritsevät käyttöä!

• 1

Kaikki pelaajat/joukkueet eivät näy kaikissa selaimissa

Jonte · 5 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Joskus aikoinaan liittin itseni ensimmäisen lapseen ensimmäiseen joukkueeseen lapsen huoltajana. Samaan käyttäjätunnukseen liitin myöhemmin toisen lapsen kaksi joukkuetta. Kolmannen lapsen liittämisen sössin jotenkin niin että hänen (ja vain hänen) tilin näin vain yhdestä selaimesta yhdeltä tietokoneelta. Vaikka kirjauduin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Noh, nyt liitin toisen lapsen kolmanteen joukkuueseen ja lopputulos oli yllättäen että selaimessa jossa aikaisemmin on näkynyt kaksi vanhinta lasta näkyi keskimmäisen uusi joukkue (mutta ei hänen muita joukkueita) ja nuorimman joukkue. Räpeltämällä (kirjautumalla ulos ja sisään ja aktivointilinkkiä klikkaamalla toisen kerran ja ehkä jotain muutakin) näkyi yllättäen kaikkien lasten kaikki joukkueet.

Ja tänään töissä (toinen kone, toinen selain)