1

Hei,

Jos saan kutsun uudelle nimenhuuto-saitille ja kirjautumisen jälkeen haluan yhdistää tunnuksia joilla on eri sähköpostitili, niin uuden saitin generoitu salasana yliajaa aiemmin itse määrittelemäni "päätilin" salasanan johon uuden tilin yhditin.

Hieman tuli ihmeteltyä, kun koitin kirjautua jo pitkään käytössä olleelle nimenhuudon saitille ja salasana ei kelpaa. Älkää yliajako salasanoja! Nyt oma, generoitu 16 merkkinen täysin satunnainen salasana, korvatiin huonommalla. Ja mikä pahinta tästä ei kerrottu käyttäjälle.

Onneksi oli vielä vanha meili tallessa, aina en niitä säästä kirjautumisen jälkeen, sillä ensikirjautumiseen käytetyn salasanan pitäisi olla kertakäyttöinen. Sain kutsun eri sähköpostiosoitteeseen, kuin mikä päätilillä on, mutta kutsun sähköposti on vain uudelleenohjaus oikeaan tiliin.

1 vastaus

Hmm, muistelisin että tuossa salasana valitaan sen käyttäjän mukaan jonka käyttäjänä olet sen hetkisellä sivulla. Ts kun olet mennyt tokaan joukkueeseen ja yhdistät siihen ekan joukkueen käyttäjän niin tokan joukkueen salasana tuli molemmille. Vastaavasti jos menet ekaan joukkueeseen ja sitä kautta yhdistät niin salasana pysyy oikeana. Mutta tuossa olisi kyllä hieman pohtimisen varaa.