New Problems

• 1

Cannot acces to nimenhuuto

Peltolahanna · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hi,

i'm team manager/Adminand I cannot enter to the system any more.

Only with my kids logg in.

What to do?

• 1

There is an XSS issue in the page; if you write a script into the comment for an event, then hovering the person's name causes the script to be run. This is most probably a stored XSS, as the comment is shown to all users. The problem does not appear on t

Jussi Antero Auvinen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Make a comment to an event, something like

</p><script>alert("Vie kursorisi muualle!")</script><p>

And save the comment. Then hover over to your own user tab (of the event, which shows that you have a comment). The script is run.

• 1

Kommentoijan nimi typistyy 10 merkkiin

Janski · 1 · Last reply by Olli Huotari

Jos joukkueessa on esim. henkilöt Hanna-Mari ja Hanna-Maria, näkyy tapahtumalistauksessa molempien jäljiltä "Viimeisin kommentti Hanna-Mari 5 päivää sitten".

• 1

Muiden ilmoittaminen tapahtumiin ei onnistu

Mikko · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Jostain syytä "raahaa ja tiputa"-toiminto ei toimi, enkä saa ilmoitettua muita tapahtumiin vaikka minulla on managerioikeudet. Saan raahattua, mutta toiminto ei koskaan valmistu. Selaimena firefox eikä välimuistin tyhjennykset sun mut auta.

• 1

Pro tili

Juha Saarinen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei.

Näyttää siltä että PPJ Eira 05 Pro paketin tilaus on mennyt umpeen.

En ole saanut laskua?

Kuka teillä on yhteyshenkilömme?

Minä olen nykyisin. Saanko laskun sähköpostiin asap kiitos?

Juha

• 1

Google-kalenterin ongelma

Christian Jakowleff · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei. Lisäsin linkin googlen kalenteriin. Sain tietenkin koko vuosikerran pelit samalla ja sehän tekee kalenterista ruuhkaisen. Haluaisin saada tämän pois kalenteristani, mutta se ei nyt jostain syystä onnistu millään keinolla. Olen tilannut linkkejä aikaisemminkin muilta tahoilta ja poisto on onnistunut mutkattomasti, siksi kirjoitan teille. Onko teillä jotain tapaa, millä saisin ongelman ratkaistua? Ystävällisesti, Christian Jakowleff

• 1

Added 2 teams by accident

Danielyan Elena · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hello. Grigor Danielyan was a member of KaVe basketball team, which is going to be closed and nimenhuuto is going to be closed as well. We received a letter about this and a link which I accidentally activated for 2 new teams. That is because I thought it was for joining our new team. Can you please help in cancelling those extra we created.

Thank you in advance

Regards, Danielyan Elena

• 1

veljekset samassa joukkueessa, toisen profiili ei aktivoidu

Heli Talvitie · 2 · Last reply by Olli Huotari

Olen joukkueenjohtajana yrittänyt selvittää ongelmaa. Pojat ovat samassa sähköpostiosoittessa. Se linkki joka aktivoidaan ensin on ainoa joka toimii. Kun toisen aktivoi, muuttuu suoraan siksi joka on jo aktivoitu. Molemmat nimet näkyvät, mutta toinen asetuksella ettei ole koskaan kirjauduttu. Jos profiilit poistaa ja aktivoi toisessa järjestyksessä, ongelma pysyy. Eli se veli joka on kirjauduttu ensin, on se joksi jälkimmäinen muuttuu ja jälkimmäisellä ei pääse kirjautumaan.

-Heli Talvitie

• 1

Pro-paketti

Tanja Näkki · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Olemme ottaneet Pro-paketin käyttöön ja laskukin on maksettu Oilersin toimistolta jo tammikuun alussa. Emme kuitenkaan ole saaneet vielä käyttöön Pro-paketin ominaisuuksia! Voisitteko laittaa Oilers Flash 09 -joukkueelle Pro-paketin ominaisuudet päälle, jotta pääsemme käyttämään sitä. Toivon, että myös hyvitätte kuukauden ajalta maksun, jolloin emme ole voineet palvelua käyttää, vaikka lasku on maksettu.

Ystävällisin terveisin

Tanja Näkki

Oilers Flash 09 joukkueenjohtaja

• 1

Väärin ohjattu sivu

jojo · 0 · Posted

Menin sivulle pelaajaporssi.nimenhuuto.com

Se näyttää pelaajapörssiltä mutta hakutoiminto on surkea. Kannattaa varmaan ohjata tuo oikealle pelaajapörssin sivulle

https://nimenhuuto.com/pelaajaporssi

samoin tämä sivu, joka sekin on huono: https://nimenhuuto.com/search_clubs_teams

• 1

Tunnukset eivät toimi

Marko Ahonen · 3 · Last reply by Olli Huotari

En saa auki tunnuksiani, eikä uutta salasanaa onnistu lähettämään, koska järjestelmä valittaa, että käyttäjätunnus on väärä. Koitin myös löytää sivustoltanne kohtaa jossa uusi käyttäjä pääsee rekisteröitymään, mutta sellaista ei teillä ole ollenkaan??? Mutta siis aiempi toiminut tunnukseni on

marko.ahonen@upm.com

Haluaisin tuon tunnuksen toimintaan.

Terveisin, Marko Ahonen

• 1

Tietomurto FC Honka Eagles -05 kotisivuille

Sini Koskinen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Tänä aamuna "Pasi" pääsi murtautumaan FC Honka Eagles -05 kotisivuille Nimenhuudossa. Hän loi iitselleen profiilin, sekä Pasin syntymäpäivät tapahtuman ja kävi kommentoimassa tapahtumiamme.

Poistin Pasin profiilin, tapahtuman sekä viestit, mutta halusin vain ilmoittaa tapahtuneesta.

Yst. Terv. Sini Koskinen

Honka Eagles -05 Jojo

sini.koskinen@outlook.com

• 1

Herjaa väärästä sähköpostiosoitteesta kun yritän liittyä joukkueeseen

Nathalie Iles · 1 · Last reply by Olli Huotari

Moi,

Missä vika...? Löydän joukkueen, olen kirjautuneena tässä vaiheessa Nimenhuuto.comissa mutta kun haluan esim liittyä joukkueeseen, niin pyytää kirjautumaan uudestaan eikä tunnista sähköpostiosoitettani tai nimeäni.

terveisin -Nathalie Iles, nathalieiles@gmail.com

• 0

--

joojoo · 0 · Posted
  • 1

Viesti epämääräisestä sähköpostiosoitteesta

Esa Virolainen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Minulle tulee sähköpostiin ilmoitukset joukkueen uusista viesteistä. Roskapostisuodattimeen oli tarttunut tällainen:

Otsikko näyttää aivan joukkueen viestiltä, mutta sähköpostiosoite on aivan huttua.

• 1

MAINOKSET !!!!!

Hanski · 1 · Last reply by riku_J

Täysin mahdotonta laittaa screenshotteja jäsenillemme oleellisista asioiosta/tapahtumista, koska mainokset tukkivat koko mobiilin näytön.

• 3

Tekstarit ei toimi

Tarja Middleton · 1 · Last reply by Olli Huotari

Moi,

Tekstarit ei näytä lähtevän ainakaan OKK B:n nimenhuuto-sivulta, vaikka niitä näyttää olevan käytettävissä.

Terv. Tarja Middleton

• 1

Firefox ei avaa nimenhuutoa

Elina Friberg · 2 · Last reply by Elina Friberg

Yrittäessä aukeaa seuraava teksti:

' Yhteys ei ole suojattu

Sivuston [xxxxxx].nimenhuuto.fi [1] omistaja on määrittänyt sivustonsa asetukset väärin. Firefox ei muodostanut yhteyttä sivustoon suojellakseen tietojasi varkaudelta. Lue lisää https://support.mozilla.org/fi/kb/troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER?as=u&utm_source=inproduct  '

Pitääkö [xxxxxx] -yhdistyksemme tehdä jotakin asialle?

• 2

Tapahtuman muokkaus

Kimmo Hatikainen · 0 · Posted

Hei,

Tapahtuman muokkauksessa on ehkä virhe. Kävin muuttamassa tapahtumaamme kenttä numeron 12 > 9 ja valitsin > toistuva tapahtuma > muokkaa kaikkia. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan muuttanut kaikkien tapahtumien kenttä numeroa 12 > 9. Missä ongelma?

Liitteenä kuvakaappauksia vaiheista.

Kimmo

• 4

Tietojen oletusarvona oleva julkisuus aiheuttaa vakavan yksityisyydensuojan riskin. EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salai

Kirsi Laine · 4 · Last reply by Kirsi Laine

EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salaisia. Yksityisyyden suoja muuttuu entistä tiukemmaksi ja järjestelmän ylläpitäjille tulee entistä suurempi vastuu sanktioineen. Oletuksena ei siis voi olla julkinen näkyvyys kaikille. Ei ole riittävää, että sivujen manageri merkitsee pelaajatiedot salaiseksi. On useita kertoja tapahtunut niin, että joku muu kuin managerioikeuden omaava lisää tiedostoja tai tapahtumia, jolloin ei huomaakaan merkitä tietoja vain jäsenille näkyväksi ja yleiseen Google-näkyvyyteen on päätynyt salassapidettäviä tietoja, lasten yhteystietoja yms. Toivottavasti teette järjestelmään muutoksen julkisuusasetusten oletusarvoista.