Uusia ongelmia

• 1

Sähköposti ei tule.

Markus Wirtanen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Yritän liittyä joukkueeseen (herajoen säbäseura) mutta vahvistus sähköposti ei tule perille. Olen katsonut roskaposti-kansion, sekä kokeillut moneen kertaan mutta ei toimi. Mitä voin tehdä?

• 1

Salasanakäytännössä merkittävä tietoturvallisuusriski

throwaway · 0 · Lähetetty

Terve, teidän salasanojen nollauskäytäntö on erittäin virheelinen, ja rikkoo parhaiden tietosuojakäytänteiden sekä ohjelmistokehityksen periaatteita.

1) Järjestelmä ilmoittaa mikäli käyttäjä on järjestelmässä olemassa. Tämä vahvistaa mahdolliselle hyökkääjälle että kyseinen tili on olemassa, ja sitä voidaan käyttää hyökkäyksen kohteena.

2) Salasanan nollauksessa ei kysytä mitään käyttäjältä. Järjestelmä vaihtaa salasanan väkipakolla aivan liian riittämättömään muotoon (8 merkkiä pitkä, pienet kirjaimet + numerot), joka voidaan murtaa erittäin helposti. Käyttäjälle tulisi lähettää varmistusviesti, jonka kautta käyttäjä vaihtaa oman salasanansa.

3) Kirjautumissivulla ei kirjautumisyritysten määrää rajoiteta millään tavalla. Tämä tarkoittaa että salasanoja voidaan murtaa työkaluilla ilman sen suurempia ongelmia.

Kaikki tämä johtaa siihen, että hyökkääjä voi

• 2

ical tietojen tuonti Salibandyliiton tulospalvelusta

kai ahola · 4 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: kai ahola

Uudistuneessa Salibandyliiton tulospalvelusta voi viedä otteluohjelman ical muodossa. Kätevää ja Nimenhuudon ical tuonnin ansiosta sain näppärästi lisättyä ottelut joukkueelle. Jälkikäteen huomasin että aikavyöhykkeen kanssa oli ongelmia. ical tiedostossa oli klo 13 alkava alkamisaika koodattu näin

Starts 2023-12-03T11:00:00Z (No timezone)

Nimenhuuto merkitsi tapahtuman alkamaan klo 11, esim. Google kalenteri ymmärsi aikavyöhykkeen päälle ja merkitsi tapahtuman alkamaan klo 13.

Teinkö jotain väärin vai onko kyseessä bugi? Jos jälimmäinen niin toi olisi aika hyvä saada korjattua väärinkäsitysten välttämiseksi.

• 1

ongelma

Ihminen · 0 · Lähetetty

Kun minä avaan Nimenhuudon, niin saan ilmoituksen näytölleni ”could not load”.Viisi yritystä myöhemmin sovellus avautuu. Olisiko mahdollista korjata ongelma? ps. Ios versioni on Ios 17.0

• 3

Jäsenellä pitäisi olla useita yhtäaikaisa rooleja

Porilaiset83 Laskutus · 0 · Lähetetty

Jäsen pitäisi saada liitettyä useampaan kuin yhteen rooliin. Valmentaja voi olla myös pelaaja ja osa pelaajista voi olla kilpa- tai lisenssipelaajia tms. Ei varmaan olisi suuri muutos koodata. Tuotantoon, kiitos!

• 2

Nimenhuuto vain lataa….

Ari Jalonen · 0 · Lähetetty

1-2 vrk väliin nimenhuuto vain lataa. Viimeksi eilen maksoin ”vuosimaksun”

• 2

Kiireelliset viestit

Janne Merisaari · 4 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Eeva Munter

Hei

Syksyn aikana asetuksissamme on tapahtunut jokin muutos, jota emme osaa itse ratkaista. Eli vaikka rastitamme lähtevät sähköpostit kiireelliseksi, niitä ei toimiteta jäsenien sähköposteihin. Jäävät kyllä näkyviin ilmoitustaululle ja jäsenet saavat postin perjantaisin viikkomeilin mukana (mikäli tilaavat).

Mitä asialle voisi tehdä?

• 1

Sisäänkirjautumisyritys luo uuden tuplatunnuksen

Joni Lehto · 4 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Joni Lehto

Usealla pelaajalla on viime aikoina käynyt niin, että kun yrittävät kirjautua sisään, Nimenhuuto luokin heille uuden tunnuksen. Olen selvitellyt useita näitä, korjannut ilmoittautumisia ja poistanut tuplatunnuksia. Jonain kertana saattoi jopa olla kaksi tunnusta samalla sähköpostilla.

Voisiko sisäänkirjautumisprosessia tarkistaa niin, että tuplatunnusten luomisen riski vähenisi? Muissa palveluissa tällaista ei juuri käy, mutta Nimenhuudon kanssa tällainen on osunut kohdalle nyt useamman kerran tänä syksynä. Kiva jos tähän löytyy joku kohta mitä voidaan parantaa :)

• 1

Puhelinversion uusiminen

Tapio Lanko · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Puhelimen appi -sovellus tyrkyttää uusimaan tilauksen ja maksamaan, muttei anna sitä tehdä. Päästää siihen saakka, että voi valita joko 3 kk tai 1 vuoden uusimisen. Valinnan jälkeen jää tauluun sykkimään "loading" eikä asia siitä etene mihinkään.

• 1

Pelaaja X ilmoittautuu automaattisesti kaikkiin tapahtumiin

Tperttala · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hän ei itse käy täppäämässä itseään IN vaan tämä tapahtuu automaattisesti.

Pelaajalla ei ole käytössä mobiili-applikaatiota, mutta hän käyttää nimenhuutoa puhelimen nettiselaimella.

Tämä aiheuttaa hankaluutta, kun pelaajan täytyy käydä laittamassa itsensä OUT tapahtumista joihin hän ei ole itse edes ilmoittautunut

• 1

Huoltajan tiedot katoaa

Samu Lipsanen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Meillä yhden pelaajan toinen huoltaja katoaa pelaajantiedoista jatkuvasti. Laitan hänelle kutsun, jonka hän saa ja onnistuu kirjautumaan pelaajan profiiliin. Päivän sisällä hänen tiedot poistuvat pelaajan huoltajista eikä hän pääse enää kirjautumaan. Kukaan managereista ei ole tietääkseni poistanut häntä.

Onko tällaista tullut muualla vastaan tai pystyykö jostain logista tarkastamaan mitä on tapahtunut.

KJT 2011

• 1

Jäsenrooleja tarvitaan lisää

Marja Pesonen · 0 · Lähetetty

Jäsenrooli-toiminnallisuus on tärkeä, koska sen avulla mm. määritellään kiireellisen sähköpostin saajaryhmät. On ajanhukkaa lähteä poimimaan käsin jäsenrooliryhmistä samoja ihmisia kerta toisensa jälkeen, kun heille olisi järkekevämpää antaa uusi jäsenrooli. Siksi viisi jäsenroolia on aivan liian vähän. Jos olisi vaikka vain yksi tai kaksi lisää, se helpottaisi peruskäyttöä.

Nyt toimeksi, tähän on tullut toiveita muiltakin:)

• 1

Ongelmia viestiwidgetin css muotoiluissa.

Matti Kuusela · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

css-muotoilut näyttäisivät kaikki jäävän huomiotta. Muotoilut näyttäisivät menevän ihan ok sivulle mutta ilmeisesti edeltävällä css-rivillä oleva typo aiheuttaa sen ettei muotoilu mene perille.

• 1

"Osallistuu tapahtumiin"-täppä ei toimi enää

Mepitkan · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Mepitkan

Hei!

Mielestäni "Osallistuu tapahtumiin"-täppä ei enää toimi oikein.

Olemme ottaneet muutamalta pelurilta tuon täpän pois, mutta silti kyseiset pelurit näkyvät tapahtumien Tapahtumat/Ilmoittaudu-sivulla. Ainakin aikaisemmin oli niin, että täpän ollessa pois päältä, kyseiset pelurit näkyivät kyllä pelaaja-listalla, mutta eivät tapahtumien ilmoittautumissivulla.

Onko tämä muutettu tarkoituksella?! Toivottavasti toiminnallisuus voitaisiin palauttaa entiselleen, koskapa (erityisesti näin kesällä) peluriringissä saattaa olla henkilöitä, jotka pysyvät ringissä, mutta tilapäisesti eivät osallistu toimintaan.

Käytämme maksutonta Nimenhuutoa (siis ei pro).

terv. Merja

• 1

Sisäänkirjautuminen ei toimi

Heli Kaltiokumpu · 4 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Heli Kaltiokumpu

Hei!

Yritän kirjautua sisään Nimenhuutoon, missä manageroin viittä tiliä, mutta homma ei onnistu. Käsittääkseni minulla on tiedossa nimi ja sähköposti, jolla olen rekisteröitynyt Nimenhuutoon, samoin salasana, mutta yleensä olen kirjautunut Nimenhuutoon Facebookilla. Nyt mikään näistä ei toimi, ja sisäänkirjautuessa Nimenhuuto herjaa, että tällä nimellä tai sähköpostilla ei ole tiliä. Näin ollen sanasalan vaihtoakaan ei voi edes yrittää.

Minulle kuitenkin tulee Nimenhuudon ilmoitukset tuohon mainitsemaani sähköpostiin ja puhelimen appilla pääsen edelleen Nimenhuutoon.

Voitteko auttaa?

• 1

Pelaajan vanhempi ei pääse pelaajan profiiliin

Emma Manninen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Heippa. Osaatteko auttaa? Minulla on vanhempi, jonka tiedot olen kerran jo poistanut pelaajan profiilista ja lisännyt uudelleen ja laittanut uuden linkin menemään hänelle s.postiin. Hän sai linkin ja aktivoi sen, mutta se ei päästä tämän kysyeisen pelaajan profiiliin vaan menee automaattisesti tämän vanhemman toisen lapsen profiiliin. Tämä toinenkin lapsi pelaa joukkueessamme.

Linkin sai s.postiin, mutta siitä ohjautuu suoraan Sonjan profiiliin. Äiti pääsee molempiin profeeleihin.

Mistä kyse ja kuinka pystyn ohjaamaan isää, että saa molempien lastensa profiilit käyttöönsä?

Yt. Emma

• 2

Puhelinnumero kännykkäsovelluksessa

T Salminen · 0 · Lähetetty

Sinänsä varsin näppärässä kännykkäsovelluksessa on ilmeisesti ohjelmavirhe. Kun tökkää pelaajaluettelossa olevaa puhelinnumeroa, sovellus menee jumiin ja jää vilkuttamaan LOADING ... -tekstiä. Puhnoa ei siis voi kopioida puhelimelle vaikkapa soittamista varten. Käyttämäni puhelin on iPhone 6s ja sekä puhelimen että sovelluksen versiot ovat viimeisimmät.

• 1

Englanninkielinen viikkokalenteri

Ari · 0 · Lähetetty

Englanninkielinen viikkokalenteri ei toimi, jumittuu sivun latausvaiheeseen. Kokeiltu useilla selaimilla.

• 1

Mainokset peittävät tapahtumat mobiililla selaimen kautta

Henni Marjomaa · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Huomasin että samaa ongelmaa on ollut muutama vuosi sitten. Liitteenä kuva, mobiililla selaimessa jättikokoinen mainos blokkaa tapahtumat alleen, eikä mainosta saa pois. Ainakin OmaLaina ja Coca-Cola mainokset. Cokiksen sai klikattua pois, mutta tilalle jäi harmaa palkki.

• 2

Uusi pelaaja ei saa Nimenhuudon sähköposteja

Anniprimetta · 3 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

uusi pelaajamme ei pääse liittymään joukkueemme Nimenhuutoon, koska Nimenhuudon sähköpostit eivät tule hänelle perille. Sähköpostiosoite on ollut joka kerralla oikea. Viestejä ei ole löytynyt myöskään roskapostista. Mitä siis teemme?