1

Tallennetut videot eivät lataudu näkyviin

Tallensin Pro-versiomme "Kuvat ja materiaalit" -osioon .mp4 -päätteisiä videoita. Klikattaessa tiedostoa näytölle ilmestyy "lataushyrrä" ja ilmoitus "Videota valmistellaan. Video käynnistyy automaattisesti kun se on valmis." Odottelin vartin verran mutta mitään ei tapahdu. Testattu sekä mobiilissa että Windows-PC:llä, sama ongelma.

2 vastaukset

Voit koittaa mennä takaisin kyseiselle sivulle tunnin päästä ja silloin siellä varmaankin näkyisi joko soitettava tiedosto tai tieto että videon käynnistys ei onnistu. Joissakin tapauksissa videon muokkaus sopivaan muotoon ei onnistu tai siinä kestää kauan. Joka tapauksessa videon voi tallentaa palvelusta omalle koneelleen ja katsoa sitten.

Näköjään tuossa olikin ongelma osassa videoista ja ne jäivät ikuisesti "valmistellaan"-tilaan. Ongelma on nyt korjattu myös vanhojen videoiden osalta. Kiitoksia palautteesta.