1

Mobiili sovellus ei pelitä kunnolla

Terve.

Mobiilisovellusken aloitusnäytölle pääsee normaalisti, mutta kun painaa tapahtumaa tulee seuraava teksti: "Sivua/tietoa ei löytynyt (404)

haluttua tietoa ei löytynyt palvelusta. Jos tieto olisi pitänyt löytyä, tai palvelussa on esimerkiksi rikkinäinen linkki, kerro meille siitä ja korjaamme asian. Voit myös jatkaapalvelun käyttöä tästä"

Mitään linkkiä ei pitäisi olla, joka kuuluisi korjata. Ja kun painaa kohtaa "tästä" ja menee sitä kautta joukkueen tietoihin niin näkee tapahtumat taas normaalsiti. Tietokoneelta pääsee palveluun normaalsiit ja näkee kaiken ilman tekstiä.

Tarmo Kosonen

FC Kangasala

1 vastaus

Hei,

kiitoksia ilmoituksesta. Päivitettiin; ja samalla rikottiin mobiilisovelluksessa osa ominaisuuksista. Vedettiin muutos takas, korjattiin, ja laitettiin nyt myöhemmin uudestaan. Mm. menu on nyt hieman erinäköinen. Jos nyt ongelmia ilmenee niin kuulisin mielelläni lisää.