Miksi osa joukkueen tiedoista on julkisia?

Joukkueen managerit voivat valita näytetäänkö joukkueen jäsenistä nimiä, valokuvia tai mitään muuta tietoa. Omat viestit, valokuvat ja dokumentit voi jokainen jäsen asettaa yksityiseksi, ja lisäksi viestin lisääjä tai manageri voi muuttaa valintaa joukkueen politiikan mukaisesti jokaisen kuvan ja viestin yhteydessä olevista linkeistä ("Näytä vain jäsenille" tai "Näytä kaikille"). Managerien asetus-sivulla on valinta "Näytä uudet asiat oletusarvoisesti vain joukkueen jäsenille" - jolloin viestit näkyvät oletuksena vain kirjautuneille henkilöille. Käyttäjät voivat toki silloinkin klikata viestit näkyviin kaikille. Kaikissa joukkueissa valinnat toimivat samalla tavalla, jotta vältytään sekaannuksilta kun ihmiset käyttävät monia eri joukkueita. 

Oletusarvoisesti osa tiedoista on julkisia, koska kokemuksemme ja näkemyksemme mukaan avoimuus on joukkueurheilussa hyvä asia. Aktiiviseen porukkaan on mukava kuulua ja helppo liittyä. Ja mitä enemmän ihmisiä saadaan innostumaan urheilemaan ja liikkumaan, sen parempi!

Julkiset viestit helpottavat myös jäsenien toimintaa. Jos pelaajan vahemmat ovat viemässä lapsia treeneihin ja haluavat tarkistaa tapahtuman tiedot kännykällä nopeasti, heidän ei tarvitse muistella omaa salasanaa vaan tieto on heti saatavilla.