Miten yhdistän eri joukkueissa käyttämäni tunnukset?

Mikäli haluat yhdistää useammassa joukkueessa käyttämäsi tunnukset samaan käyttäjään, niin varmista että molemmissa joukkueissa tunnuksilla on yhteinen nimi ja varmistettu sähköpostiosoite. Yhdistäminen tehdään minkä tahansa joukkueesi sivulla valitsemalla Oma profiili --> Joukkueet. Huom. yhdistä vain ne käyttämäsi tunnukset, joissa olet tunnuksen ainoa käyttäjä – eli ei esim lapsen tunnuksia samaan nippuun.

Lue lisää käyttäjätunnuksien hallinnoinnista.