1

Pelaajan vanhempi ei pääse pelaajan profiiliin

Heippa. Osaatteko auttaa? Minulla on vanhempi, jonka tiedot olen kerran jo poistanut pelaajan profiilista ja lisännyt uudelleen ja laittanut uuden linkin menemään hänelle s.postiin. Hän sai linkin ja aktivoi sen, mutta se ei päästä tämän kysyeisen pelaajan profiiliin vaan menee automaattisesti tämän vanhemman toisen lapsen profiiliin. Tämä toinenkin lapsi pelaa joukkueessamme.

Linkin sai s.postiin, mutta siitä ohjautuu suoraan Sonjan profiiliin. Äiti pääsee molempiin profeeleihin.

Mistä kyse ja kuinka pystyn ohjaamaan isää, että saa molempien lastensa profiilit käyttöönsä?

Yt. Emma

1 vastaus

Hei,

hän on ilmeisesti kirjautuneena palveluun jo valmiiksi Sonjan profiiliin. Hänen pitäisi vielä kirjautua erikseen Stellan profiiliin. Valikoista oman nimen alta löytyy "Kirjaudu toisella tunnuksella". Kirjautuessa kannattaa varmistaa että käyttää halutun profiilin salasanaa. Tässä voi mennä sekaisin koska palvelussa on käyttäjällä kaksi tunnusta samalla nimellä, mutta eri salasanalla.

Sitten kun hän on kirjautunut molemmilla tunnuksilla sisään niin oman nimen kohdalta voi valita kummalla tunnuksella palvelua käyttää tai halutessaan yhdistää tunnukset niin, että kirjautuminen tapahtuu tulevaisuudessa suoraan yhdellä tunnuksella.