Miten asetan joukkueen liittymisen salasanan?

Pelaaja voi itse liittyä joukkueeseen, tällöin managerin ei tarvitse hoitaa tietojen kirjausta vaan pelaaja laittaa itse palveluun oman sähköpostiosoitteensa. Liittyminen löytyy kirjautumisen yhteydessä linkistä "liity joukkueeseen".

Manageri voi määrittää salasanan jonka pelaajat tarvitsevat liittyäkseen joukkueeseen. Salasanan asettaminen hoituu valitsemalla ylävalikosta Manageri > Joukkueen asetukset.

Jos haluatte estää joukkueeseen liittymisen niin laittakaa salasana mutta älkää kertoko sitä eteenpäin. Tällöin managerin täytyy itse lisätä uudet pelaajat valitsemalla Pelaajat > Lisää pelaaja.

Katso myös: Miten uudet käyttäjät lisätään joukkueeseen