Tietokanta: Tilastot

• Miten tuon joukkueen tapahtumat Exceliin?

Pro-paketti tarjoaa joukkueen tapahtumien ja ilmoittautumisten viennin Exceliin. Tiedostossa listataan kaikki joukkueen tapahtumat sarakkeina sekä joukkueen jäsenten ilmoittautumiset ko. tapahtumiin riveillä. Tästä voi Excelissä pyöräyttää vaikka minkälaisia kuvaajia, esim. laskutuksen tueksi. Saadaksesi tiedoston, valitse ylävalikosta Pelaajat > Ilmoittautumistilasto ja klikkaa "Valitse tiedot tai tapahtumat tarkemmin"-linkkiä.

• Mistä näen oman osallistumistilastoni viime kaudelta?

Pelaajakohtaisia osallistumistilastoja voi katsoa miltä tahansa aikaväliltä, myös viime kaudelta. Jos joukkueellasi on Pro-paketti, saat osallistumistilaston näkyviin esimerkiksi Oma profiili- tai Pelaajalista-sivuilta. Tilastossa näkyy osallistumisaktiivisuus sekä kokonaisuudessaan että tapahtumatyyppikohtaisesti sekä kuukausittainen kuvaaja.

• Mistä näen pelaajien tai valmentajien paikallaolomäärän ja -prosentin?

Klikkaa ylävalikosta Pelaajat > Ilmoittautumistilasto, niin näet kaikkien osallistumisaktiivisuuden. Voit katsoa osallistumisia myös tapahtumatyypin mukaan jollain tietyllä ajanjaksolla, esimerkiksi kaikki Treeneihin osallistumiset viimeisten 4kk ajalta. Lisäksi Pro-paketti tarjoaa tarkempia pelaajakohtaisia tilastoja osallistumisprosentteineen.

• Mistä näen joukkueen ahkerimmat treenaajat tai pelaajat?

Valitse ylävalikosta Pelaajat > Ilmoittautumistilasto. Sivulla näkyvät oletuksena ilmoittautumiset viimeisen 12kk ajalta. Ajanjaksoa voi vaihtaa klikkaamalla "Valitse tiedot tai tapahtumat tarkemmin"-linkkiä. Kolme ahkerinta treenaajaa tai pelaajaa on merkattu sopivalla mitalilla. :)