Päivitykset

• Ilmoittautumiset sähköposteista ja haamuilmoittautumiset.

Olli Huotari · 0 · Lähetetty

Olemme aina koittaneet tehdä ilmoittautumisesta mahdollisimman sujuvaa, jotta kaikki tietävät, ketkä osallistuvat treeneihin. Tämän vuoksi viikoittaisissa sähköposteissamme ja tapahtumakohtaisissa viesteissä on ollut painike, jonka avulla voi ilmoittautua 'In' (osallistun) tai 'Out' (en osallistu) suoraan ilman tarvetta kirjautua palveluumme. Tämä on osoittautunut erityisen hyödylliseksi, kun sähköposteja luetaan uudelta tietokoneelta, mahdollistaen ilmoittautumisen huomiseen treeneihin yhdellä klikkauksella.

Viime aikoina jotkin sähköpostipalveluntarjoajat ovat lisänneet virusturvatoimintoja, jotka automaattisesti skannaavat sähköpostiviestit ja klikkaavat linkkejä varmistaakseen, etteivät ne johda haitallisille sivustoille. Vaikka tarkoitus on hyvä, tämä aiheutti meille pienen päänvaivan. Ongelma oli, että meidän palvelun päästä tuo näytti siltä että kyseinen henkilö halusi ilmoittautua treeneihin. Lopputuloksena kun

• Vaihto Nimenhuutoon muista palveluista (esim Hobbydeed:ista)

Olli Huotari · 0 · Lähetetty

Viime viikkoina olemme saaneet kysymyksiä kuinka Nimenhuuto eroaa muista palveluista ja kuinka vaihtaa käyttämään Nimenhuutoa. Osana taustalla on korona-aikojen tarve hoitaa treenien ilmoittautumiset tarkemmin, mutta myös Hobbydeed/Osallistujat.com toiminnan loppuminen. Korona-aika on ollut harrasteurheilulle turhan rankkaa. Nimenhuuto ei kuitenkaan ole lopettamassa, vaan päinvastoin, toiminta ja kasvu jatkuvat.

Yhtenä erona moniin muihin palveluihin on, että käyttäjän ensimmäiset tunnukset ovat joukkuekohtaiset. Käyttäjän ei tarvitse erikseen hankkia tunnusta palveluun ja sitten liittyä oikeaan joukkueeseen, vaan joukkueen manageri voi lähettää pelaajalle suoraan kutsun käyttämään joukkuesivuja ja pelaaja pystyy ilmoittautumaan helposti. Pelaaja voi myös liittyä itsenäisesti joukkueeseen.

Jos seuralla on monta joukkuetta joilla on erilliset kalenterit,

• Aika tarkastaa pelaajalistan yhteystiedot?

Olli Huotari · 0 · Lähetetty

Yksi Nimenhuudon pidetyimmistä ominaisuuksista on se, että joukkueen viestit kulkevat luotettavasti perille monessa kanavassa: sähköpostissa, tekstarina, mobiilinotifikaationa ja selaimen ilmoituksina. Tähän olennaisesti liittyy, että järjestelmämme seuraa automaattisesti kuittauksia: jos vastaanottava palvelin ei kuittaa viestejä vastaanotetuksi eli viestit eivät enää mene läpi, tieto näytetään joukkueen pelaajalistassa ja vanhentuneita tietoja ei käytetä. Tämä on omissa joukkueissani ollut tarpeellinen apuväline yhteystietojen ajantasalla pitämiseen.

Aihe nousi pinnalle nyt tammikuussa 2020, kun palvelimme hälytti normaalia useamman sähköpostiosoitteen toimimattomuudesta samalla kertaa. Syynä oli se, että 10.1. Suomi24 sulki sähköpostipalvelunsa—em. lopetusviestin kommentteja ei kannata lukea... Usko tai älä, Suomi24 on ollut Suomessa suosittu sähköpostin tarjoaja, myös Nimenhuudon käyttäjien

• Ilmoitukset selaimeen ja sähköpostit palvelusta.

Olli Huotari · 0 · Lähetetty

Palvelua useammassa joukkueessa käyttävät ovat kyselleet kuinka välttää sähköpostilaatikon ylimääräistä tukkeutumista ja samaan aikaan saada tiedot tärkeistä viesteistä välittömästi.

Olemme reagoineet tähän ja tehneet parannuksia ilmoitusten valintoihin ja eri mahdollisuuksiin. Nyt voit joukkueessa jokaiselle tunnukselle valita miten haluat tiedot sähköpostiisi, mobiilisovellukseen tai ilmoituksina selaimeen. Löydät valikosta oman nimen alta kohdan "ilmoitukset" josta voit säätää erikseen mihin haluat mitkäkin tiedot.

Jos olet mobiilisovelluksen käyttäjä niin kannattaa päivittää uusin versio. Mobiilisovellukseen voit saada ilmoitukset uusista viesteistä tai tapahtumista sekä muistutukset. Mobiilisovelluksen löydät sovelluskaupasta: Google Play:sta tai Apple App Store:sta.

Uutena ominaisuutena on myös ilmoitukset selaimeen ilman sovelluksen asentamista. Nuo toimivat Firefox; tai Chrome-selaimilla, joka

• Nimenhuuto ja GDPR (EU:n tietosuoja-asetus)

Olli Huotari · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa toukokuussa. Henkilötietoja käsittelevät henkilöt ovat saattaneet törmätä lyhenteeseen GDPR (General Data Protection Regulation).

Joukkueenjohtajat ja seurojen toimihenkilöt ovat kysyneet meiltä muutamaan kertaan, mitä tämä tarkoittaa heidän kannaltaan ja miten Nimenhuudossa on asia huomioitu. Jos käytätte joukkueenjohtajana Nimenhuutoa lähinnä treenien organisoimiseen, niin uudella asetuksella on tuskin vaikutusta mihinkään. Jos hoidatte seuran jäsenrekisteriä, kannattaa ehkä katsastaa Tietosuojavaltuutetun toimiston sivut (linkit artikkelin lopussa). Aiheesta runsaammin sivulla Nimenhuuto ja GDPR.

Nimenhuuto täyttää palveluna asetusten vaatimukset, ja toimintamme on ollut yhteensopivaa jo vuosia. Esimerkiksi vanhentunutta käyttämätöntä käyttäjädataa poistamme automaattisesti. Sähköpostiosoitteita yms. ei jaeta muualle. Sivuilla näkyvät mainokset toimivat

• Editoimaton epävirallinen "puolivuotiskatsaus"

Olli Huotari · 0 · Lähetetty

Tuli hyvä kysymys liittyen Nimenhuudon viimeaikaisiin uutisiin. Nostetaanpa vastaus näkyville ihan tähän fiidiin, jos vaikka muitakin kiinnostaa ja innostaa. Eli tässä editoimaton epävirallinen "puolivuotiskatsaus" kopioituna alkuperäisestä replystä:

_____________________________________ Kiva että kiinnostusta löytyy! Meille on aina tekeminen ollut luontevampaa kuin tekemisistä kirjoittaminen. Tästä jokainen sparraaja ja konsultti ja markkinamies muistaa meitä kyllä moittia...

Mutta nopeasti ensimmäisenä mieleen tulevia juttuja tältä vuodelta:

• Mobiiliappsit sekä iOS että Android. Ehkä eniten kysytty feature kautta aikain.
      • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nimenhuuto.mobileapp
      • https://itunes.apple.com/us/app/nimenhuuto.com/id1123431047?mt=8
    • Sähköpostiosoitteiden validointi paremmaksi, säädetty meilien perillemenoa entistä varmemmaksi. Selvitetty eräänkin isohkon suomalaisen meilipalvelun kanssa heidän(!) meiliserverinsä konffauksia, jotta Nimenhuudon meilit kulkevat luotettavasti.
    • Säädetty SSL:n käyttö loginissa
    • Huoltajien
  • Sähköpostien kulussa @suomi24.fi osoitteisiin oli häiriöitä, muualle toimii normaalisti

Olli Huotari · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Suomi24.fi päättyviin sähköpostiosoitteisiin on ollut ongelmia toimittaa postia viimeisen vuorokauden sisällä. Jostain syystä heidän palvelimet eivät ota sähköposteja vastaan oikein. Olemme koittaneet ottaa yhteyttä heidän sähköpostista vastaaviin henkilöihin ja päivitämme tietoja kunhan saamme vastauksia. Katkosta johtuen kyseiset osoitteet ovat saattaneet muuttua punaiseksi (vahvistamattomiksi). Palvelumme koittaa aina ilmoittaa käyttäjille, jos postien kulussa on ongelmia.

Kaikkiin muihin osoitteisiin sähköpostit kulkevat normaalisti tällä hetkellä.

Muita aiheeseen liittyviä http://support.nimenhuuto.com/i39-miksi-s%C3%A4hk%C3%B6postiosoitteeni-on-punainen http://support.nimenhuuto.com/i40-mit%C3%A4-voin-tehd%C3%A4-kun-s%C3%A4hk%C3%B6posti-ei-saavu-perille

• Tervetuloa palautekanavaan!

satu support · 0 · Lähetetty

Täällä ovat Nimenhuudon viimeisimmät tiedotukset, käyttäjien palautteet ja kommentit.

Vinkki: tietopankista löydät ohjeita palvelun käyttämiseen. FAQ-osiossa ovat viimeisimmät puheenaiheet. Tervetuloa osallistumaan keskusteluun. Jos sinulla on mielessä uusi aihe, hyvä kehitysidea tai haluat antaa ruusuja tai risuja, niin voit julkaista sen tässä ilmoitustaululla. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä privaatisti, niin klikkaa oikeassa yläkulmassa linkkiä "request a new ticket".