1

Kaksi tunnusta pelaajalla

Hei,

Pelaajalla on samalla sähköpostiosoitteella kaksi tunnusta joukkueessa. Ne ovat kirjautuneet Nimenhuutoon kuukausien erolla.

Miten tuon turhan saa poistettua, kokeilin jo ja esti pelaajan pääsyn palveluun. Olen manager.

2 vastaukset

Pelaajat sivulta valitset poistettavan pelaajan kohdalta muokkaa ja sieltä poista jäsen. Kun olet poistanut turhan pelaajan niin henkilö voi kirjautumissivulta kirjautua normaalisti. Jos kirjautuminen ei onnistu hänellä on luultavasti väärä salasana. Tällöin hän voi tilata uuden salasanan ja kirjautua sitten.

H

Voisitko katsoa asiaa joukkueemme sisältä, asia ei ratkea ja etsitty 2kk toimivaa tapaa. Onko nämä viestit vain meidän kahden näkyvissä vai julkisia?

Kerron sitten paremmin.