2

Tapahtuman tyyppi kokonaisuudessaan näkyviin kalenteritiedostoon

Hei, kalenteritiedostossa on tapahtuman nimenä:

Joukkueen nimi: Tapahtumatyypin jälkimmäinen osa, klo 11-12.

Ehdottaisin uudeksi muodoksi:

Joukkueen nimi - Tapahtumatyypin ensimmäinen osa:Tapahtumatyypin jälkimmäinen osa, klo 11-12.

Itsea asiassa kellonaika on näissä kalenteritiedostoissa (ical, csv) turha, koska aikatieto on omissa sarakkeissa. Voisko sen jättää pois?

Tämä muutos voisi olla aika helposti tehtävissä.

Kiitos hyvästä palvelusta,

Anton

1 vastaus

A

Tarkennus ideakuvaukseen:

Tapahtuman otsikoksi kalenteriin näyttäisi siis tulevan tapahtuman tarkennus, jos sellainen on annettu, ja pelkkä perusosa jos ei. Molemmat pitäisi näkyä kalenteritapahtuman otsikossa.

Kellonaika ei tulekaan automaattisesti osaksi otsikkoa kalenteriin. Ilmeisesti meidän joukkueella on tapana kirjoittaa tapahtuman tarkennukseen kellonaika, jotta loppuajan saa "muutettua" ilman PRO-pakettia.