Yleisiä ongelmia

• 1

Englanninkielinen viikkokalenteri

Ari · 0 · Lähetetty

Englanninkielinen viikkokalenteri ei toimi, jumittuu sivun latausvaiheeseen. Kokeiltu useilla selaimilla.

• 1

Pelaajan vanhempi ei pääse pelaajan profiiliin

Emma Manninen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Heippa. Osaatteko auttaa? Minulla on vanhempi, jonka tiedot olen kerran jo poistanut pelaajan profiilista ja lisännyt uudelleen ja laittanut uuden linkin menemään hänelle s.postiin. Hän sai linkin ja aktivoi sen, mutta se ei päästä tämän kysyeisen pelaajan profiiliin vaan menee automaattisesti tämän vanhemman toisen lapsen profiiliin. Tämä toinenkin lapsi pelaa joukkueessamme.

Linkin sai s.postiin, mutta siitä ohjautuu suoraan Sonjan profiiliin. Äiti pääsee molempiin profeeleihin.

Mistä kyse ja kuinka pystyn ohjaamaan isää, että saa molempien lastensa profiilit käyttöönsä?

Yt. Emma

• 1

Sisäänkirjautuminen ei toimi

Heli Kaltiokumpu · 4 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Heli Kaltiokumpu

Hei!

Yritän kirjautua sisään Nimenhuutoon, missä manageroin viittä tiliä, mutta homma ei onnistu. Käsittääkseni minulla on tiedossa nimi ja sähköposti, jolla olen rekisteröitynyt Nimenhuutoon, samoin salasana, mutta yleensä olen kirjautunut Nimenhuutoon Facebookilla. Nyt mikään näistä ei toimi, ja sisäänkirjautuessa Nimenhuuto herjaa, että tällä nimellä tai sähköpostilla ei ole tiliä. Näin ollen sanasalan vaihtoakaan ei voi edes yrittää.

Minulle kuitenkin tulee Nimenhuudon ilmoitukset tuohon mainitsemaani sähköpostiin ja puhelimen appilla pääsen edelleen Nimenhuutoon.

Voitteko auttaa?

• 1

"Osallistuu tapahtumiin"-täppä ei toimi enää

Mepitkan · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Mepitkan

Hei!

Mielestäni "Osallistuu tapahtumiin"-täppä ei enää toimi oikein.

Olemme ottaneet muutamalta pelurilta tuon täpän pois, mutta silti kyseiset pelurit näkyvät tapahtumien Tapahtumat/Ilmoittaudu-sivulla. Ainakin aikaisemmin oli niin, että täpän ollessa pois päältä, kyseiset pelurit näkyivät kyllä pelaaja-listalla, mutta eivät tapahtumien ilmoittautumissivulla.

Onko tämä muutettu tarkoituksella?! Toivottavasti toiminnallisuus voitaisiin palauttaa entiselleen, koskapa (erityisesti näin kesällä) peluriringissä saattaa olla henkilöitä, jotka pysyvät ringissä, mutta tilapäisesti eivät osallistu toimintaan.

Käytämme maksutonta Nimenhuutoa (siis ei pro).

terv. Merja

• 1

Ongelmia viestiwidgetin css muotoiluissa.

Matti Kuusela · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

css-muotoilut näyttäisivät kaikki jäävän huomiotta. Muotoilut näyttäisivät menevän ihan ok sivulle mutta ilmeisesti edeltävällä css-rivillä oleva typo aiheuttaa sen ettei muotoilu mene perille.

• 1

Jäsenrooleja tarvitaan lisää

Marja Pesonen · 0 · Lähetetty

Jäsenrooli-toiminnallisuus on tärkeä, koska sen avulla mm. määritellään kiireellisen sähköpostin saajaryhmät. On ajanhukkaa lähteä poimimaan käsin jäsenrooliryhmistä samoja ihmisia kerta toisensa jälkeen, kun heille olisi järkekevämpää antaa uusi jäsenrooli. Siksi viisi jäsenroolia on aivan liian vähän. Jos olisi vaikka vain yksi tai kaksi lisää, se helpottaisi peruskäyttöä.

Nyt toimeksi, tähän on tullut toiveita muiltakin:)

• 1

Huoltajan tiedot katoaa

Samu Lipsanen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Meillä yhden pelaajan toinen huoltaja katoaa pelaajantiedoista jatkuvasti. Laitan hänelle kutsun, jonka hän saa ja onnistuu kirjautumaan pelaajan profiiliin. Päivän sisällä hänen tiedot poistuvat pelaajan huoltajista eikä hän pääse enää kirjautumaan. Kukaan managereista ei ole tietääkseni poistanut häntä.

Onko tällaista tullut muualla vastaan tai pystyykö jostain logista tarkastamaan mitä on tapahtunut.

KJT 2011

• 1

Pelaaja X ilmoittautuu automaattisesti kaikkiin tapahtumiin

Tperttala · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hän ei itse käy täppäämässä itseään IN vaan tämä tapahtuu automaattisesti.

Pelaajalla ei ole käytössä mobiili-applikaatiota, mutta hän käyttää nimenhuutoa puhelimen nettiselaimella.

Tämä aiheuttaa hankaluutta, kun pelaajan täytyy käydä laittamassa itsensä OUT tapahtumista joihin hän ei ole itse edes ilmoittautunut

• 1

Puhelinversion uusiminen

Tapio Lanko · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Puhelimen appi -sovellus tyrkyttää uusimaan tilauksen ja maksamaan, muttei anna sitä tehdä. Päästää siihen saakka, että voi valita joko 3 kk tai 1 vuoden uusimisen. Valinnan jälkeen jää tauluun sykkimään "loading" eikä asia siitä etene mihinkään.

• 1

Sisäänkirjautumisyritys luo uuden tuplatunnuksen

Joni Lehto · 4 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Joni Lehto

Usealla pelaajalla on viime aikoina käynyt niin, että kun yrittävät kirjautua sisään, Nimenhuuto luokin heille uuden tunnuksen. Olen selvitellyt useita näitä, korjannut ilmoittautumisia ja poistanut tuplatunnuksia. Jonain kertana saattoi jopa olla kaksi tunnusta samalla sähköpostilla.

Voisiko sisäänkirjautumisprosessia tarkistaa niin, että tuplatunnusten luomisen riski vähenisi? Muissa palveluissa tällaista ei juuri käy, mutta Nimenhuudon kanssa tällainen on osunut kohdalle nyt useamman kerran tänä syksynä. Kiva jos tähän löytyy joku kohta mitä voidaan parantaa :)

• 1

ongelma

Ihminen · 0 · Lähetetty

Kun minä avaan Nimenhuudon, niin saan ilmoituksen näytölleni ”could not load”.Viisi yritystä myöhemmin sovellus avautuu. Olisiko mahdollista korjata ongelma? ps. Ios versioni on Ios 17.0

• 1

Salasanakäytännössä merkittävä tietoturvallisuusriski

throwaway · 0 · Lähetetty

Terve, teidän salasanojen nollauskäytäntö on erittäin virheelinen, ja rikkoo parhaiden tietosuojakäytänteiden sekä ohjelmistokehityksen periaatteita.

1) Järjestelmä ilmoittaa mikäli käyttäjä on järjestelmässä olemassa. Tämä vahvistaa mahdolliselle hyökkääjälle että kyseinen tili on olemassa, ja sitä voidaan käyttää hyökkäyksen kohteena.

2) Salasanan nollauksessa ei kysytä mitään käyttäjältä. Järjestelmä vaihtaa salasanan väkipakolla aivan liian riittämättömään muotoon (8 merkkiä pitkä, pienet kirjaimet + numerot), joka voidaan murtaa erittäin helposti. Käyttäjälle tulisi lähettää varmistusviesti, jonka kautta käyttäjä vaihtaa oman salasanansa.

3) Kirjautumissivulla ei kirjautumisyritysten määrää rajoiteta millään tavalla. Tämä tarkoittaa että salasanoja voidaan murtaa työkaluilla ilman sen suurempia ongelmia.

Kaikki tämä johtaa siihen, että hyökkääjä voi

• 1

Sähköposti ei tule.

Markus Wirtanen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Yritän liittyä joukkueeseen (herajoen säbäseura) mutta vahvistus sähköposti ei tule perille. Olen katsonut roskaposti-kansion, sekä kokeillut moneen kertaan mutta ei toimi. Mitä voin tehdä?

• 1

Mobiili sovellus ei pelitä kunnolla

Tarmo Kosonen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Terve.

Mobiilisovellusken aloitusnäytölle pääsee normaalisti, mutta kun painaa tapahtumaa tulee seuraava teksti: "Sivua/tietoa ei löytynyt (404)

haluttua tietoa ei löytynyt palvelusta. Jos tieto olisi pitänyt löytyä, tai palvelussa on esimerkiksi rikkinäinen linkki, kerro meille siitä ja korjaamme asian. Voit myös jatkaapalvelun käyttöä tästä"

Mitään linkkiä ei pitäisi olla, joka kuuluisi korjata. Ja kun painaa kohtaa "tästä" ja menee sitä kautta joukkueen tietoihin niin näkee tapahtumat taas normaalsiti. Tietokoneelta pääsee palveluun normaalsiit ja näkee kaiken ilman tekstiä.

Tarmo Kosonen

FC Kangasala

• 1

pro versio ei toimi

Markus Mäenpää · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei

En pääse muokkaamaan aikoja, tekemään ilmottautumis sarjoja  jne... kaikkia mitä pitäis PRO -versiolla pystyä tekemääm,tänään maksettu ja pitäis olla kokeiluversio myös käytössä. eli ei toimi.

• 0

järjestelmä ei lähetä sähköposteja

Jari Linnavuori · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jari Linnavuori

Lisäsin 1.1. pari tapahtumaa ja täppäsin "lähetä sähköposti", mutta sähköposteja ei ole tullut. Näyttäisi siltä, ettei sähköpostien lähetys tällä hetkellä toimi. Vika ilmaantuntut vuoden vaihteessa.

• 0

Ei mahdollista salasanan korjaamista

Arni Joronen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tää on ihan hullua. En voi kirjautua sisään koska nimi voi olla väärin??? Miksi siinä pitää olla joku hemmetin nimi ja miks se voi olla väärin koska jos esim nimi on isolla se ei ota oikeana nimenä...

• 0

Android

Jere Rintala · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jere Rintala

Terve!

Meillä on käytössä pro versio mutta jostain syystä Honor 7:lla (android) ei saa alkamis ja päättymis aikoja laitettua. Ajan asettamis kohdassa on vaan peruuta ja tyhjennä, eli toinen ei tallenna aikaa ja toinen ottaa oletus ajankin pois... Muuten toimii hyvin kun tuon sais korjattua niin ei tarvitsis läppäriä käynnistää ajan takia... Liitteenä kuvakaappaus.

• 0

NH-kalenterin tapahtumat lakanneet päivittymästä Googlen kalenteriin

Jarkko Rintamäki · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jarkko Rintamäki

Moi, kalenteritapahtumat eivät näytä päivittyvän NH-kalenterista henkilökohtaiseen Google-kalenteriin ical-linkin mukaan tuotuun/tilattuun kalenteriin. Kaverilla on sama ongelma, eikä tätä auta, vaikka kalenterin tilaisi Google-tilinsä kalenteriin uudelleen. Ongelma on ollut ainakin muutaman päivän. Onko jokin yleinen ongelma päällä, vai onko vika käyttäjän päässä?

joojoo · 0 · Lähetetty