Uusia ongelmia

• 1

Pelaajanimen vaihtaminen

Jani Ruuth · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

En pysty vaihtamaan lapseni pelaajanimeä muuttamatta omaani. Onko lapsen tilin yhdistämisessä omaani mennyt jotain pieleen? Tili on liittymisen jälkeen muutettu junioritiliksi ja olen kirjautunut huoltajana. Muut joukkue liittymiset ovat toimineet moitteetta nimenhuudossa.

• 0

NH-kalenterin tapahtumat lakanneet päivittymästä Googlen kalenteriin

Jarkko Rintamäki · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jarkko Rintamäki

Moi, kalenteritapahtumat eivät näytä päivittyvän NH-kalenterista henkilökohtaiseen Google-kalenteriin ical-linkin mukaan tuotuun/tilattuun kalenteriin. Kaverilla on sama ongelma, eikä tätä auta, vaikka kalenterin tilaisi Google-tilinsä kalenteriin uudelleen. Ongelma on ollut ainakin muutaman päivän. Onko jokin yleinen ongelma päällä, vai onko vika käyttäjän päässä?

• 1

Mainos peittää sivun

Hannele Logrén · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

hei, käytän maksettua versiota nimenhuudosta kännykällä selaimen kautta ja säännöllisesti joku typerä mainos tulee peittämään tapahtumasivun niin että tapahtumaan ei pääse käsiksi. Mainosta kun yrittää sulkea ruksista niin kysytään että miksi et halua nähdä sitä, palautteen annettuani mainos ei silti sulkeudu eikä sitä saa mistään kiinni. Vuosimaksullisen version ei pitäisi mielestäni edes sisältää mainoksia jotka häiritsevät käyttöä!

• 1

Pelaajien vaihto

Tommi · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Tommi

Tunnukseeni on liitetty molempien poikieni tilit. Vain toinen pojista näkyy kun kirjaudun palveluun, enkä pääse toisen pojan tiliin lainkaan. Yritin uudestaan vanhaa aktivointimailiakin, mutta ei toimi.

• 1

E- pojat F- poikien nimenhuutoon!

Minna · 3 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Leevi ... pitäisi saada F- poikien nimenhuutoon, koska harkkaa heidän kanssa. Vaikka onkin E- joukkueessa. Taas kerran mentiin turhaan harkkoihin, ne oli taas peruttu. Eikä meille tule tietoa! Olen tästä ongelmasta sanonut useaan kertaan, mutta mitään ei tapahdu! T:Minna

• 1

Yleisasetus viestien piilottamisesta muille kuin pelaajille - ei vain viestikohtaisesti

Joni Sakasho · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Joni Sakasho

Hei,

Törmäsin sellaiseen ongelmaan, että mikäli viesti on lähetetty ruksimatta "näytä vain joukkueen jäsenille", niin se näkyy kaikille sivulla vierailijoille.

Tästä asiasta on ilmeisesti aiemminkin mainittu.

Mielestäni tähän pitäisi löytyä valinta asetus-sivulla, jolla saa kaikki viestit julkiseksi/ei-julkiseksi. Oletuksena tämän pitäisi tietenkin olla "ei-julkinen", eli vain joukkueen jäsenille. Viestikohtaisesti voisi sitten yliajaa tämän, jos haluaa jostain syystä sen julkiseksi. Nyt meillä on tilinumerot jne. muuta tietoa julkisena, eikä näin saisi olla. Lähtökohtaisesti kaikki viestintä on joukkueen sisäistä, ei vain  joissain tapauksissa. Viestit oletuksena "ei-julkisia", tapahtumat oletuksena "julkisia", pelaajatiedot oletuksena "ei-julkisia".

Kiitos jo etukäteen asian pikaisesta korjaamisesta.

Joni Sakasho

• 1

Kuukausikalenterin tulostaminen.

Ville Koponen · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Ville Koponen

Saako kuukausikalenterin tulostettua yhdelle paperille? Nyt siihen menee neljä (4) sivua. Ei ole kovinkaan kätsä katella ja suunnitella tapahtumia.

• 0

Android

Jere Rintala · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jere Rintala

Terve!

Meillä on käytössä pro versio mutta jostain syystä Honor 7:lla (android) ei saa alkamis ja päättymis aikoja laitettua. Ajan asettamis kohdassa on vaan peruuta ja tyhjennä, eli toinen ei tallenna aikaa ja toinen ottaa oletus ajankin pois... Muuten toimii hyvin kun tuon sais korjattua niin ei tarvitsis läppäriä käynnistää ajan takia... Liitteenä kuvakaappaus.

• 3

Mainokset peittävät - Mobiilikäyttö mahdotonta

Juhani Nummi · 9 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Saitin käyttäminen puhelimella (iPhone 6S, selaimena Safari tai Chrome) todellakin tällä hetkellä täysin mahdotonta. Mainokset täyttävät koko ruudun, eikä niitä saa edes suljettua millään?!?!

• 5

Perkeleen mainokset!!

Sami Nordenstedt · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

mitä helvettiä nää mainokset nyt on!!!viel koko näytön tilan,eikä pysty ilmottaa mitään!!nyt äkkiä kuntoo tää!!!

• 2

Kirjautuminen ei onnistu!

Eva-Stina Haalijoki-Koski · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei!

Olen rekisteröitynyt nimenhuutoon poikani Veikka Kosken sählyjoukkueeseen SbSomero alkuvuodesta. Jotain kuitenkin meni pieleen, koska en ole alun jälkeen päässyt ollenkaan kirjautumaan palveluun sisään. Ohjelma ei lähetä minulle salasanaa sähköpostiin eikä puhelimeen. Nyt alkaa jalkapallokausi ja nimenhuuto on sielläkin käytössä. Poikani on lisätty joukkueeseen, mutta mitään viestiä en ole nimenhuudosta saanut sähköpostiini eikä kirjautuminen edelleenkään onnistu. Toivoisin pikaista apua!

Yst. terv. Eva-Stina Haalijoki-Koski (eva-stina.haalijoki@hotmail.com)

PS. Kyseessä siis Veikka Koski niminen pelaaja.

• 2

Hakkerointia?

Anders Backlund · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Anders Backlund

Hei, meillä on yhden pelaajan tunnuksilla siirretty muiden pelaajien ilmoittautumisia, vaikka kyseinen pelaaja kieltää tehneensä mitään. Onko teillä kokemusta, että joku pysyisi hakkeroimaan jonkun toisen tilille? Kommenttina muute, että ominaisuus, jonka antaa jokaiselle mahdollisuuden siirtää toisen ilmoittautumisa on mielestäni turha, riittää kun managerit voivat tehdä siirtoja. T. Anders Backlund

• 2

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille.

Jost · 5 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: jolla

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille meidän tiimille. Aikaisemmin toimi mutta pari viikkoa sitten lakkasi lähettämästä. Mistä voisi johtua? Tiiminimi Nissan Floorball. Toiselta tiimiltä saan vielä viikottaiset sähköpostit.

• 0

Ei mahdollista salasanan korjaamista

Arni Joronen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tää on ihan hullua. En voi kirjautua sisään koska nimi voi olla väärin??? Miksi siinä pitää olla joku hemmetin nimi ja miks se voi olla väärin koska jos esim nimi on isolla se ei ota oikeana nimenä...

• 1

Tilin liittäminen ylikirjoittaa vanhan salasanan uudella

Jussi Mononen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Jos saan kutsun uudelle nimenhuuto-saitille ja kirjautumisen jälkeen haluan yhdistää tunnuksia joilla on eri sähköpostitili, niin uuden saitin generoitu salasana yliajaa aiemmin itse määrittelemäni "päätilin" salasanan johon uuden tilin yhditin.

Hieman tuli ihmeteltyä, kun koitin kirjautua jo pitkään käytössä olleelle nimenhuudon saitille ja salasana ei kelpaa. Älkää yliajako salasanoja! Nyt oma, generoitu 16 merkkinen täysin satunnainen salasana, korvatiin huonommalla. Ja mikä pahinta tästä ei kerrottu käyttäjälle.

Onneksi oli vielä vanha meili tallessa, aina en niitä säästä kirjautumisen jälkeen, sillä ensikirjautumiseen käytetyn salasanan pitäisi olla kertakäyttöinen. Sain kutsun eri sähköpostiosoitteeseen, kuin mikä päätilillä on, mutta kutsun sähköposti on vain uudelleenohjaus oikeaan tiliin.

• 1

support.nimenhuuto.com -osoitteella ei ole SSL-salausta

Jaakko Hannikainen · 0 · Lähetetty

Vaikka esim. joukkuesivuilla toimii SSL, ei täällä tukisivulla sitä ole koska ohjaatte liikenteen muualle.

• 0

järjestelmä ei lähetä sähköposteja

Jari Linnavuori · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jari Linnavuori

Lisäsin 1.1. pari tapahtumaa ja täppäsin "lähetä sähköposti", mutta sähköposteja ei ole tullut. Näyttäisi siltä, ettei sähköpostien lähetys tällä hetkellä toimi. Vika ilmaantuntut vuoden vaihteessa.

• 1

Tapahtumien tuonti googlesta ei onnistu

Karl Nyman · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Karl Nyman

Moro

yritän tuoda tapahtumia nimenhuutoon googlen kalenterista esboifmaraton joukkuulle.

Jostain syystä tulee herja "Antamastasi osoiteesta ei löydy tuettua kalenteria (tai muu käsittelyvirhe)"  mikähän tuossa mättää, olen laittanut jakamisasetukset päälle googlessa ja testannut että ne toimivat. osoite kalenteriin on https://calendar.google.com/calendar/ical/maraton.esboif@gmail.com/public/basic.ics

kiitokset

kalle

• 1

Tekstiviesti ei lähtenyt

Outi Peltonen · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Outi Peltonen

Lähetin viestin tekstiviestinä mutta se tuli meilinä. Viesteissä Nimenhuudossa näkyy teksti "Viesti lähetettiin myös tekstiviestinä", mutta näin ei käynyt. Valitsin vain kohdan lähetä tekstiviestinä.